TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İçinizi bitki çayıyla ısıtın

Emin Baharat Şifalı Bitkiler firma sahibi Bilal Göktekin, İzmirlilerin soğuk havalarda içini ısıtacak kış çayı tarifi verdi

Haber Giriş Tarihi: 03.01.2015 08:18
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
İçinizi bitki çayıyla ısıtın

EMİNE ŞEKER

Emin Baharat Şifalı Bitkiler firma sahibi Bilal Göktekin, yaklaşık 15 yıldır bitkiler üzerine çalıştığını belirterek, “Salgınla beraber insanlar soğuk havalarda üşüyerek dirençleri düşüyor. Bunun için tarçın, zencefil, havlıcan, karanfil, kuşburnu, elma kurusu ve hibiskustan oluşan bir karışım içildiğinde hastalığın önüne geçilebilir. Bu saydıklarımın hepsinden birer parça bir su bardağında bulunan soğuk suya atılır. 5 dakika kaynatılır. Bu bitkiler kök oldukları için kaynatılması gerekiyor. Bu karışım her gün sabah akşam 1 bardak içildiğinde vücut direncini artırır. Bağışıklık sistemini kuvvetlendiriyor. Şuan oluşan grip ve nezleye iyi gelen bu kış çayı önemlidir. Kış çaylarınızı ve baharatlarınızı mutlaka bildiğiniz, güvendiğiniz aktarlardan alın. Tarihi ve 1 seneyi geçmiş ürünleri satın almayın. Fayda görmek istiyorsanız taze yeni mahsul ürünleri elde edebilirsiniz” dedi.

ÖLÜMDEN BAŞKA HER DERDE DEVA

Çörekotu yağının etkili ürünlerden biri olduğunu söyleyen Göktekin, “Çörekotu yağı bağışıklık sistemini kuvvetlendiriyor. Şeker hastalığı, kanser, saç dökülmesi ve verem gibi hastalıklara iyi geliyor. Çörekotu hadislerde dahi geçiyor. Ölümden başka her derde devadır. Çörekotu yağı mutlaka soğuk pres olmalı. Çünkü sıcak pres yapıldığında tüm vitamini ve mineralleri ölüyor. Tok karnına sabah akşam bir tatlı kaşığı içildiğinde çörekotu yağı 15 gün içinde fark ediliyor. Grip aşılarından daha etkili. Çörekotu yağının kanı temizleyici özelliği var. Çörekotu yağını Efes Pastanesi’nin yanında bulunan Alsancak şubemizden temiz edebilirsiniz. Kışın soğuk havalarda mutlaka bitki çayı tüketilmelidir. Ama tüketim abartılmamalıdır. Bitkilerin faydasını görmek için mutlaka düzenli kullanılması gerekiyor” şeklinde konuştu.

İnsanların bol bol kışın kış çaylarını tüketmesi gerektiğini vurgulayan Göktekin, sözlerine şöyle devam etti: “Şifa Allah’tandır. Bitkiler ve doktorlar sadece vesiledir. Hastalığın teşhisini doktorlar belirlesin. Tedavide alternatif tıbbı tercih edebilirler. İlaçları ihmal etmeden kullanarak bitkileri de yardımcı olması adına kullanabilirler.”

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.