TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Akhisar’da, Carlos heyecanı

Süper Lig'deki tek ilçe takımı olan Akhisar Belediyespor, 20 yıllık futbolculuk kariyerine sayısız lig ve kupa şampiyonluğunun yanı sıra 1 Dünya Kupası, 3 Şampiyonlar Ligi Kupası, 1 Süper Kupa ve 2 Kıtalararası Şampiyonluk Kupası sığdıran Roberto Carlos'u bağrına basmaya hazırlanıyor

Haber Giriş Tarihi: 07.01.2015 07:49
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Akhisar’da, Carlos heyecanı

"Yerlilerden daha ucuz" sözleriyle cumartesi günü Akhisar'a geleceğini duyurduğu Brezilyalı teknik adamın maliyetiyle ilgili ilk bilgiyi aktaran Kulüp Başkanı Hüseyin Eryüksel, "Roberto Carlos'un yönetiminde belki de ilk kez Avrupa arenasında boy gösteririz" diyerek çıtayı yükselteceklerinin mesajını verdi.

Roberto Carlos için abartılı bir tören düşünmediklerini belirten Başkan Eryüksel, "O artık futbol yıldızı değil, olgun bir teknik adam. Zaten resmi imzayı daha önce attık. Sadece medya için tören yapacağız" dedi. Brezilyalı çalıştırıcının Akhisar'a yabancılık çekmeyeceğini dile getiren Başkan Eryüksel, şöyle devam etti: "Onun döneminde Sivasspor'la 5 kez oynadık. Bizi iyi tanıyor. Uzun yıllar birlikte çalışmayı hedefliyoruz. Hamza Hamzaoğlu'nu nasıl Galatasaray'a yolcu ettiysek, Roberto Carlos'u da gelecekte Avrupa'da bir büyük kulübe göndermek istiyoruz. Doğru bir tercih yaptığımıza inanıyorum."

CARLOS RAPOR VERECEK

Ara transferde atacakları adımları, Roberto Carlos'un raporu doğrultusunda belirleyeceklerini söyleyen Başkan Hüseyin Eryüksel, "Onun gerekli gördüğü mevkilere takviye yapacağız" dedi. Takımının ilk yarı performansını da değerlendiren Başkan Eryüksel, "Son haftalarda üst üste gelen sakatlık ve cezalar takıma olumsuz yansıdı. Yine de hedeflerimizin çok gerisinde değiliz. Bu sezon ligi orta sıralarda bitirmeyi amaçlıyoruz" dedi.

Başkan Eryüksel, transferde pek çok kulüple isimleri anılan Güray, Bilal ve Uğur için kendilerine gelen bir teklifin olmadığını da sözlerine ekledi. (DHA/İZMİR)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.