TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bucaspor 10 futbolcudan sekiziyle anlaştı

Bucaspor’da alacakları için Türkiye Futbol Federasyonu’na başvuran 10 futbolcudan sekiziyle anlaşıldı. Zafer Çevik ve Erkan Taşkıran’ın ise uzlaşmadan yana olmadıkları açıklandı

Haber Giriş Tarihi: 09.01.2015 08:28
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Bucaspor 10 futbolcudan sekiziyle anlaştı

    PTT 1. Lig’in İzmir ekibi Bucaspor’da Zafer Çevik, Erkan Taşkıran, Ferhat Çulcuoğlu, İskender Alın, Yasin Avcı, Mehmet İncebacak, Emre Şahin, Taha Can Velioğlu, Emin Aladağ ve Tayfun Kahriman kulübe ihtarname göndererek alacaklarının tahsilini talep etmiş, aksi durumda sözleşmelerinin feshedileceğini bildirmişlerdi. Federasyona başvuran 10 futbolcudan sekiziyle anlaşma sağlanırken, Zafer Çevik ve Erkan Taşkıran’ın ise anlaşmadan yana olmadıkları ifade edildi.

     Ferhat Çulcuoğlu, İskender Alın, Yasin Avcı, Mehmet İncebacak, Emre Şahin, Taha Can Velioğlu, Emin Aladağ ve Tayfun Kahriman ile alacakları konusunda anlaşan yönetim, bu futbolculara uzlaşmacı tavırlarından dolayı teşekkür ederken, Zafer Çevik ve Erkan Taşkıran’ın tüm görüşme çabalarına rağmen sarı-lacivertli yönetime olumlu dönüş yapmadığı belirtildi. (İHA/İZMİR)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.