TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Üniversite öğrencilerinin paraşüt keyfi

Ege Üniversitesi Havacılık Kulübü üyesi bir grup üniversite öğrencisi, yamaç paraşütleriyle İzmir semalarında uçtu. Profesyonel paraşütçülerin katıldığı etkinlik, vatandaşlar tarafından da ilgiyle izlendi

Haber Giriş Tarihi: 16.01.2015 07:50
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Üniversite öğrencilerinin paraşüt keyfi

İzmir'in Ödemiş ilçesine bağlı Bozdağ bölgesi, yamaç paraşüt sevdalılarının akınına uğruyor. Ege Üniversitesi Havacılık Kulübü üyesi bir grup üniversite öğrencisi de, havanın da güzel olmasını fırsat bilerek, bölgedeki tepelere çıktı. Profesyonel paraşütçülerin katıldığı etkinlikte renkli görüntüler oluştu. Kendilerini Küçükmenderes Ovası'na bırakan gençler, yamaç paraşütünün keyfini çıkardı. Şenlik havasında gerçekleşen uçuşları, vatandaşlar da ilgiyle izledi. Yamaç paraşütü sevdalılarının atladığını gören vatandaşlar, manzarayla beraber paraşütçü gençlerin cep telefonlarıyla fotoğraflarını çekti.

Ege Üniversitesi'nde öğrencisi Özge Karaföz, Bozdağ’ın yamaç paraşütü için çok ideal bir yer olduğunu belirtti. Karaföz, "Zaman zaman uçmak için Bozdağ’a geliyoruz. Uçmak, bizim için büyük zevk. Bozdağ, Hem İzmir’e yakın olması hem de yamaç paraşütü için uygun iklim şartlarına sahip olması açısından bizim için ideal bir yer" şeklinde konuştu.

Bölgeye gelen Ödemişli yamaç paraşütü tutkunu Gürbüz Candemir de, Ödemiş Emniyet Müdürü Okan Kestek'i yamaç paraşütü ile Ödemiş’e indirdi. Candemir, uçmanın büyük bir zevk olduğunu ifade ederek, yüzlerce uçuş yaptığını ve uçarken büyük bir mutluluk duyduğunu söyledi. Ödemiş İlçe Emniyet Müdürü Okan Kestek ise, kendisinde de uçma tutkusu oluştuğunu dile getirdi. (HABER MERKEZİ)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.