TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ademhan’dan Kılıçdaroğlu’na İzmir daveti

Anadolu Birliği Federasyonu Genel Başkanı Ferhan Ademhan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile Ankara’da bir araya geldi. Ankara’da bir dizi ziyarette bulunan Ademhan, Kılıçdaroğlu’na İzmir’de STK’lar ile buluşmaya davet etti

Haber Giriş Tarihi: 19.01.2015 08:04
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Ademhan’dan Kılıçdaroğlu’na İzmir daveti

HALİT YILMAZ

Anadolu Birliği Federasyonu Genel Başkanı FerhanAdemhan, CHP Lideri Kılıçdaroğlu’na İzmir’de sürdürdükleri faaliyetler hakkında bilgi verdi. Ademhan, yakın zamanda Anadolu Birliği Derneği’ni federasyon statüsüne getirdiklerinin altını çizerek, “11 yıl boyunca dernek olarak toplumsal barış çağrıları yapan derneğimiz, 34 kentin imzasıyla federasyon olarak yoluna devam edecek. Anadolu Birliği artık daha güçlü bir şekilde yoluna devam edecek” dedi.

40’a yakın federasyonun katılımıyla İzmir Konfederasyonu’nu kurduklarını belirterek, “İzmir’in sorunlarına anında müdahil olabilecek, hiçbir siyasi partinin arka bahçesi olmayacak bir yapı kurduk. Temel amacımız İzmir’in hak ettiği yere gelmesi adına, atanmışlara ve seçilmişlere gerektiğinde görüş ve proje sunmak” diye konuştu.

Ademhan, Kılıçdaroğlu ile İzmir’de STK’ların katılımıyla bir toplantı düzenlemek istediklerini kaydederek, “İzmir’deki STK’lar siyaset dünyasına görüşlerini aktarmak istiyor. Sizi ağırlamak bizi mutlu edecektir” sözlerine yer verdi.

CHP Lideri Kılıçdaroğlu da, Anadolu Birliği’nin çalışmalarını yakından takip ettiklerini kaydederek, “İzmir gibi demokrasimizde önemli dönemeçlerde etkili olmuş bir kentte sizin varlığınız çok önemli. İzmir’e ilk ziyaretimde Anadolu Birliği ve İzmir Konfederesyonu ile bir araya geleceğiz” ifadesine yer verdi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.