TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

BİR MEKAN BİR YEMEK

İzmir’in birçok noktasında şubesi bulunan Pizza Pizza zincirlerinden birinin işletmecisi olan İdris Fidan kendilerine özgü geliştirdikleri lezzetlerle pizzada rakip tanımadıklarını ifade etti

Haber Giriş Tarihi: 20.01.2015 07:57
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
BİR MEKAN BİR YEMEK

FADİME DUMLUPINAR

Pizza Pizza ayrıcalıklı bir markadır

İzmir’de pizza denilince ilk akla gelen mekanın Pizza Pizza olduğunu ve İzmir için artık tescillenmiş bir marka haline geldiklerini söyleyen Fidan, “Yüzde yüz yerli sermayeden oluşan bir şirketiz, Türkiye’nin çeşitli illerinde olduğu gibi yurtdışında da bir çok noktada şubemiz var. İzmir kumrusuyla meşhur olduğu gibi artık pizzasıyla da meşhur oluyor.  Türkiye olarak zaten ister güneyinden olsun ister doğusundan oldukça zengin bir mutfağımız var.  Pizza pizza şubesi olarak biz 1995’de açıldık. İlk açıldığımız günden beri sürekli olarak kendimizi geliştirdik ve yeniledik. Bizim için müşterilerimizin memnuniyeti her şeyin önünde geldi. Şuan da Türkiye genelinde 200 tane bayimiz var. Zaman geçtikçe kendimizi yenilemeye devam ediyoruz. Oldukça güzel bir kadromuz var. Ben 2000 senesinde Pizza Pizzayla tanıştım. Açılışlara gittim geldim, içine girerek işleyişini öğrendim ve şükürler olsun ki buranın bir çalışanıyken kendi yerimi de açmak nasip oldu. 10 tane masa ve 40 sandalyemizle aynı anda kırk kişiye hizmet verebiliyoruz. Üst katımızı da hizmete açmak için çalışmalarımıza başladık. Kısa bir süre sonra açılışını yapacağız. Toplamda 15 kişi ile hizmet veriyoruz bunların 6 tanesi dışardan gelen siparişleri yerine ulaştırmakla görevli motorlu arkadaşlarım. Bizzat kendimde işletme sahibi olmama rağmen tıpkı buranın bir elemanı gibi çalışıyorum. Bizim için en önemli şey müşterilerimizin memnun olması. Bizim bir diğer ayrıcalığımızda pizza yapan bir çok firmanın Türk değil yabancı olması. Yüzde 100 yerli olmamız hasebiyle de yine ayrıcalığımızı gözler önüne seriyoruz" dedi.

PİZZA TARİFİ

Pizza hamurunun her şeyden önce dinlendirilmiş bir hamur olması gerekiyor. Eğer hamur çok soğuksa pişmez mesela. Tüm bayilerde kullandığımız özel hamur sosumuz hamurun üzerine sürülür. Üzerine bol mozerella peyniri dökülür. Arzuya göre sucuklu, salamlı, sosisli, kavurmalı, pastırmalı, döner konulur ve 240 derecelik fırın ısısında 6 dakika 20 saniye  pişirilir. Vejetaryenler içinde geliştirdiğimiz 3-4 çeşit özel pizza var. Kısacası her çeşit damak tadına hitap edebiliyoruz. Afiyet olsun.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.