TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kader seçimi

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Erdem, Haziran’da yapılacak genel seçimin Türkiye’nin kader seçimi olacağını söyledi

Haber Giriş Tarihi: 27.01.2015 08:02
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Kader seçimi

MÜSLÜM AKTÜRK / İSTANBUL

FESİAD (Fatih - Eminönü Sanayici ve İşadamları Derneği), 10.yılını, Küçükçekmece Nikah Sarayı’nda kutladı. Kuran-ı Kerim okunmasıyla başlayan toplantının açılışında konuşan FESİAD Başkanı Fatih Varlı, İstanbul’a hizmet etmeyi ibadet saydıklarını söyledi. STK’ların önemine değinen Varlı, gelişmiş ülkelerde nüfusun 10 katı kadar STK’ya üye olunduğunu hatırlattı. Üyelerine çağrıda bulunan Varlı, “Böylece hayırlı işlere vesile, kötü işlere ise engel olabilesiniz” dedi. Fatih Varlı, tabela derneği olmayacaklarını, devletle kol kola, omuz omuza birlikte hizmete devam edeceklerini sözlerine ekledi.

Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz de, halka hizmet etmeyi Hakk’a hizmet etme düsturu ile göreve geldiklerini belirterek, şunları söyledi: “Siyaset lafla değil icraatla yapılır. Vatandaşımızın iltifatı ile 12 yıldır hizmete devam ediyoruz. Vatandaş memnun kalmadığı marketini, doktorunu, avukatını değiştirebilir. Ancak belediyesi için böyle bir imkanı yok. İşte bu nedenle ‘bize mahkum’ gibi düşünceye girilmemesi için hizmette özel çapa gösteriyoruz.”

DAVOS’UN ONUR KONUĞU OLDUK

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Erdem ise, STK’ların siyasi partiler kadar önemli olduğuna dikkat çekti. Haziran ayında yapılacak seçime değinen Erdem, “Bu bir kader seçimidir. Dünya’nın 16 büyük ekonomisinden, G20’nin yönetimini yapan Türkiye’den bahsediyorum. Himmet için dünyayı dolaşan Türkiye’den şimdi Davos’a onur konuğu olan bir ülkeden söz ediyorum” dedi.

Eskiden “kriz”, “enflasyon” dendiğinde akla Türkiye’nin geldiğini hatırlatan Erdem, “Dünya’da her şey ters giderken Türkiye’nin nasıl yükseldiğini merak ediyorlar. Uluslararası arenalarda bakanlarımıza söz verip bu başarımızı öğrenmeye çalışıyorlar. Bu başarıda elbette STK’ların payı büyük” ifadesini kullandı.

BOZUK DÜZENİ DÜZELTTİK

Türkiye’nin AK Parti öncesi din ve dil konusunda özgür olmadığına dikkat çeken Ekrem Erdem, şöyle devam etti: “Başörtülü diye TBMM’den atılan milletvekilimiz oldu. 10 binlerce insanımızı kaybettik. İster kandırılıp dağa götürülsün ister şehirde, bunların hepsi bizim insanımızdı. Düzen doğru olmadığı için bazı insanlarımızın da düzenleri bozulmuştu… AK Parti iktidarından önce hastaneye gittiğimizde doktor kartvizitini veriyor bizi özel muayenehanesine davet ediyordu. Yani önce cep muayenesi yapıyordu. Doktorlarımızı tenzih ediyorum ama maalesef böyle bir ahlaksızlık vardı.”

Ekrem Erdem, Anayasa’nın değişmesi ve çözüm sürecinin hedefine ulaşması için bütün STK’lardan bu seçimde de üzerlerine düşen görevi yerine getirmelerini istedi.

Toplantının sonunda, aralarında MARDİNFED Genel Başkanı İbrahim Biter ile Mardinliler Derneği Başkanı A. Fuat Bodur’unda olduğu bazı katılımcılara, hizmetlerinden dolayı teşekkür plaketi verildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.