TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bir Mekan Bir Yemek

1 Mekan 1 Yemek’te bugün sizler için Pasaport’un en çok tercih edilen mekanlarından biri olan Şimdi Izgara’ya konuk olduk

Haber Giriş Tarihi: 04.02.2015 08:28
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Bir Mekan Bir Yemek

FADİME DUMLUPINAR

Bugün sizler için Şehit Fethi Bey Caddesi,  Akdeniz Mahallesi’nin en ferah mekanlarından biri olan Şimdi Izgara’dayız. Dilara ve Gökhan Tünay kardeşler 2013 yılından bu yana ailecek mekanı işletiyorlar. Ferah bir mekanda yaptığımız hoş sohbette Şimdi Izgara’nın neden tercih edildiğini anlatıyor anne Funda Hanım; “Kaliteli malzemelere ve hijyene önem veriyoruz. Tavuk-et ızgara çeşitleri, çorba çeşitleri, köfte çeşitleri, meze çeşitleri tatlı çeşitlerine sahibiz. Müşterilerimiz oldukça memnun. Gelen talepler üzerine menüye zengin makarna çeşitlerini de ekledik. Mekanımız 70 kişiyi ağırlayacak kapasiteye sahip. İki katlı olan mekanımızda ışıklandırmaya ve ferahlık sağlaması bakımından dizayna oldukça önem gösterdik. Geniş salonumuzda özel toplantı yemekleri, grup yemekleri, doğum günü, fasıl hatta asker uğurlaması yaptık” dedi.

 FIRSAT MENÜSÜ

Gün içerisinde çalışan kesim olmak üzere birçok insana hizmet ettiklerini söyleyen Funda Hanım, “Sırf ton balıklı salata yemek için müşterilerimiz geliyor. 26 çeşitlik salata barımız var. 12-15 saatleri arasında ‘FIRSAT MENÜSܒ uygulamamız var. Müşterilerimiz en çok Akhisar köfteyi talep ediyorlar” diye konuştu.

Akhisar köfte nedir?

Mekanın işletmecisi Gökhan Bey Akhisar köftesini şöyle anlatıyor: “Döş ve Kol kısmı yağsız kıymayı soğan ile birlikte çekiyoruz daha sonra irmik ve tuzla harmanladığımız karışımı 1 gece buzdolabında dinlendiriyoruz. Bu şekilde pişirmeye hazır hala geliyor. Eşsiz lezzet menü seçenekleriyle birlikte sizleri bekliyor.”

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.