TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

MHP’de gözler il kongresinde

Milliyetçi Hareket Partisi İzmir İl Başkanı Necat Karataş kongre toplantılarına başlıyor. İlçe kongrelerini tamamlayan MHP’de gözler il kongresine çevrildi

Haber Giriş Tarihi: 05.02.2015 08:28
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
MHP’de gözler il kongresinde

HAKAN KARACA 

İlçe kongrelerini büyük bir olgunluk ve sorumlulukla tamamladıklarını vurgulayan il başkanı Necat Karataş, “Şimdi sıra il kongremize geldi. Aynı olgunluk ve sorumluluk anlayışıyla hep birlikte il kongremizi de tamamlayacağız. Birçok ilçemizde birden fazla aday yarıştı. Bu da demokratik olgunluğumuzu ve hizmet için ortaya koyduğumuz heyecanı ortaya koyuyor. Kongre sürecinde tüm MHP kadroları ve mensupları takdire şayan davranışlar sergilediler. Yıllardır verdikleri emek ve ortaya koydukları erdem teşkilatlarımızı ayakta tutuyor. Yeni dönemde de söz yine onların yani teşkilatlarımızın olacak” dedi.

MHP SEÇİM PARTİSİDİR

Sözlerini bundan sonraki çalışma anlayışına değinerek sürdüren Karataş, “MHP, diğer siyasi partilere benzemez. Biz her şeyden önce iman ve fikir hareketiyiz. Mensuplarımızın ve teşkilatlarımızın gücü de bu iman ve fikir enginliğinden kaynaklanıyor. Bununla birlikte MHP demokrasi partisidir. MHP seçim partisidir. Partililerimiz gerçek başarıların ancak ve ancak seçimlerde elde edilen başarılar olduğunu biliyor. Kongre partisi değiliz. Kongreden kongreye bir araya gelebilen insanlar hiç değiliz… Türk Milleti, Türk vatanı ve Türk devleti için büyük mücadeleler veren demokratik bir siyasi hareketiz! Bundan sonra daha öncede söylediğim gibi İzmir’de MHP konuşacak ve MHP konuşulacaktır. Bunu gerçekleştirmek için çaba sarf ediyoruz.

ÜLKÜDE BİRLİK İZMİR’DE BİRLİK

Göreve geldiğimiz günden bu yana bu anlayışla birlik ve beraberlik içinde çalışan yapıları oluşturma gayreti içindeyiz. Bu ahenkli çalışma bize çok şey kazandırdı. Yine bu yöndeki çalışmalarımız devam edecek. Önümüzdeki günlerde nasıl birlik tesisi edeceğimizi herkesle paylaşacağız. Bize bütün lazım biz İzmir’deki bütün Türk Milliyetçilerinin gönlüne, desteğine ve fikrine ihtiyaç duyuyoruz. Çalışmalarımızı bu çerçevede sürdüreceğiz. “Ülkede Birlik, Ülküde Birlik ve İzmir’de Birlik” diyerek 2015 seçimlerine gireceğiz. Bu birlik bize çok büyük başarılar getirdi yine getirecektir” diye konuştu.

 

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.