TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kızılay’dan Bağışçılara Plaket

Kızılay, Kurban Bağışı Kampanyası’na destek veren bağışçılarını plaket töreni ile onurlandırdı. Törende konuşan Özer, “Kızılay İzmir Şubesi’ne destek arttıkça bizim de yardımlarımız artacaktır” dedi

Haber Giriş Tarihi: 07.02.2015 08:04
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Kızılay’dan Bağışçılara Plaket

NEŞE YAVUZ

Kızılay İzmir Şubesi, önceki gün, Kurban Bağışı Kampanyası’na destek veren bağışçılarına teşekkür etmek için bir tören düzenledi.  Zeniva Otel’de gerçekleştirilen törende, tüm bağışçılara kurbanlarından tatmaları için konserve kutu ile kavurma dağıtıldı.

Kızılay İzmir Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Prof.Dr.Aslı Özer, konuşmasında, kampanyaya destek veren bağışçılara teşekkür ederek, şube faaliyetlerini tanıttı. Özer, “Türk Kızılayı, hizmetlerini hayırsever vatandaşlarımız sayesinde yürütmektedir. Yapılan bağışlar bazen bir kap sıcak çorba, bazen elleri üşüyen bir çocuğumuza kıyafet, bazen de barınacak bir yuva ile muhtaç kişilerle buluşmaktadır. Şu an törenimizi gerçekleştirdiğimiz otel de zamanında şubemize bağış yapmış hayırseverlerimizin maddi kaynakları ile Türk Kızılayı’nın mal varlığı olmuştur” ifadelerinde bulundu.

“YARDIMLARIMIZ ARTACAKTIR”

Özer, bina içinde bulunan toplantı salonuna, vefat eden eski Başkan Dr.Nermin Arpacıoğlu Kunter’in adının verildiğini belirtti ve Kızılay İzmir Şubesi’nin bu bağışlanan mülklerin gelirleri ile gerçekleştirdiği faaliyetleri anlattı. Eğitim, yardım ve sosyal etkinliklerin düzenlendiğini söyleyen Özer, “Kızılay İzmir Şubesi’ne bağışçılarımızın desteği arttıkça, bizim de yardımlarımız artacaktır” dedi.

Tören, bağışçılara verilen plaketlerden sonra son buldu. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.