TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Soma’ya anlamlı destek

Soma’da geçtiğimiz yıl yaşanan maden faciasını unutmayan Karşıyaka Belediyesi, yitirilen canların anısına “Ölüm Vardiyası” kitabını yazan ve tüm gelirini de yetim kalmış çocuklara bırakan 37 yazarı Karşıyaka’da konuk edecek. 19 Şubat’taki imza gününde, kitaplar da katılımcılara ücretsiz olarak dağıtılacak.

Haber Giriş Tarihi: 11.02.2015 07:59
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Soma’ya anlamlı destek

301 CAN ANILACAK

Karşıyaka Belediyesi, Soma’da 13 Mayıs 2014’te göçük altında can veren 301 madenciye ithafen kaleme alınan “Ölüm Vardiyası” kitabının 37 yazarını Karşıyakalılar ile buluşturacak. Çarşı Kültür Merkezi’nde 19 Şubat’ta gerçekleşecek organizasyonda, 37 Yazardan Soma’nın Öyküsü – Ölüm Vardiyası kitabının tanıtımı yapılacak; faciaya kurban giden canlar bir kez daha anılacak. Geliri faciada hayatını kaybeden madencilerin çocukları yararına kullanılacak kitaptan 100 adet de etkinliğe gelen konuklara hediye edilecek.

“HERKESİ BEKLİYORUZ"

Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, “Kaybettiğimiz 301 maden işçisinin acısını hala yüreğimizde hissediyoruz. Bu korkunç felaketi unutturmamak, acılı ailelerin yaralarını bir nebze de olsa sarmak için çaba harcıyoruz. Bu anlamlı amaç için birleşen ve bir kitap yazan yazarlarımızı konuk edeceğimiz etkinliğe herkesi bekliyoruz. Geride kalanlara, yetim yavrularımıza hep birlikte sahip çıkalım" dedi. (HABER MERKEZİ)

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.