TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Gezi Olayları bir kez daha sahnede

Narlıdere Belediyesi, Ankara Ekin Tiyatrosu tarafından sahnelenen “Bedeli Ödenmiştir” adlı oyunu Narlıdereli vatandaşlarla buluşturacak.

Haber Giriş Tarihi: 13.02.2015 08:04
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Gezi Olayları bir kez daha sahnede

Haluk Işık’ın yazdığı, Tuncer Yığcı’nın yönetmenliğini yaptığı “Bedeli Ödenmiştir” oyunu tiyatro oyuncuları Şener Kökkaya, Işıl Poyraz, Nusret Çetinel ve Burcu Özcan’ın kusursuz oyunculuğu izleyenlerin beğenisine sunulacak. Seyircisini Gezi olaylarının yaşandığı günlere götüren oyunda, bir evin bodrum katında yaşayan iki tiyatrocu ile gezi olayları esnasında bu bodrum kata sığınan eylemci bir genç kızın arasında geçen olaylar işleniyor.

TÜM İZMİR DAVETLİMİZ

Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur, Narlıdere Belediyesi Atatürk Kültür Merkezi Tiyatro Salonu’nda ücretsiz olarak sahnelenecek olan oyuna tüm İzmirlileri davet etti. Batur “Ülkemizin içerisinde bulunduğu koşulları, yetkililerin bu ülkeyi idare edenlerin gezi olaylarına bakış açısını görebildiğimiz ve ücretsiz olarak sunacağımız bu güzel oyuna, Tüm İzmirli ve Narlıdereli hemşerilerimizi davet ediyorum” dedi. (HABER MERKEZİ)

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.