TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Anne-oğlu rehin alan zanlı tutuklandı

İzmir’in Aliağa ilçesinde, pompalı tüfekle anne-oğlu bir süre rehin aldıktan sonra polise teslim olan 34 yaşındaki Osman G., sevk edildiği adliyede tutuklandı

Haber Giriş Tarihi: 15.02.2015 07:56
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Anne-oğlu rehin alan zanlı tutuklandı

Bir petro kimya şirketinde taşeron işçi olarak çalışan ve aynı zamanda pazarcılık yapan Osman G., geçtiğimiz gün saat 09.30 sıralarında siteler mahallesi, 428 Sokak, Ekin Sitesi'ndeki apartmanın beşinci katındaki daireyi pompalı tüfekle bastı. Eve temizliğe gelen 36 yaşındaki Songül T. ve oğlu 19 yaşındaki Muzaffer T.'yi rehin alan Osman G.'nin tehdit ve hakaretlerini duyan yan dairedeki tesisatçılar, durumu polise bildirdi.

İhbar üzerine gelen polis ekipleri çevre güvenliğini aldı. Evin terasındaki iki rehineyi bırakması için polislerin saatler süren ikna çabası sonuç vermeyince özel harekat polisleri operasyon için hazırlığa başladı. Terasta üç, dört kez pompalı tüfekle havaya ateş eden Osman G., yemek ve çay siparişi verdi.

YEMEĞİNE İLAÇ KONULDU

İddiaya göre, sipariş verilen yemeğe konulan ilaçla sakinleştirilen Osman G., Muzaffer T.'yi serbest bıraktı. Bir saat sonra da daha önce gönül ilişkisi olduğu ileri sürülen Songül T.'yi serbest bırakan Osman G. polise teslim oldu. Aliağa İlçe Emniyet Müdürlüğü'ndeki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Osman G., tutuklandı. (DHA/İZMİR)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.