TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Madenciler ‘Fuar İzmir’e Geliyor

İzmir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde İZFAŞ ve TMMOB Maden Mühendisleri Odası işbirliğiyle gerçekleşecek organizasyon, madencilik sektörünün temsilcilerini İzmir’de buluşturacak

Haber Giriş Tarihi: 21.02.2015 07:54
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Madenciler ‘Fuar İzmir’e Geliyor

Türkiye’nin en yeni, en büyük ve en modern fuar kompleksi olan ‘Fuar İzmir’de organize edilecek Minex – Madencilik, Doğal Kaynaklar ve Teknolojileri Fuarı, 14 – 16 Mayıs 2015 tarihleri arasında 6. kez düzenlenecek. İki yılda bir gerçekleştirilen fuar, beşinci yılında ilk düzenlediği yıla göre metraj açısından beş kat büyüdü. Geçtiğimiz fuar 14 bin 500 metrekare alanda gerçekleştirildi. Bu yıl Fuar İzmir’in A holünde organize edilecek Minex Fuarı’nın, 23 bin metrekarelik alanda düzenlenmesi hedefleniyor.

 3 GÜN SÜRECEK

Sadece profesyonel ziyaretçiye açık olacak fuarda; metalik madenler, endüstriyel, kimyasal, gübre sanayi hammaddeleri, seramik refrakter cam sanayi hammaddeleri, çimento hammaddeleri ve yapı malzemeleri, enerji hammaddelerinden kıymetli taşlar ve prokspeksiyon, maden işletme, sondaj ve cevher hazırlama, zenginleştirme makinaları ile iş sağlığı ve güvenlik malzemeleri sergilenecek. 3 gün sürecek Minex Fuarı’nın daha çok katılımcıyı ve ziyaretçiyi bir araya getirmesi amacıyla İZFAŞ, madencilik sektörünün hedeflerine uygun olarak yurtiçi ve yurtdışı hedef pazarlarda tanıtım ve ziyaretçi çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

FUAR VE SEMPOZYUM BİR ARADA

Minex Fuarı ile eş zamanlı olarak TMMOB Maden Mühendisleri Odası ve Dokuz Eylül Üniversitesi Maden Mühendisliği Bölümü tarafından 9.kez Uluslararası Endüstriyel Hammaddeler Sempozyumu düzenlenecek. Uluslararası delegasyonun katılımıyla gerçekleşecek sempozyumda; endüstriyel hammadeler sektöründe yaşanan sorunlar ve çözüm önerileri, endüstriyel hammaddelerin üretim, hazırlama, zenginleştirme, değerlendirme alanlarında yapılan araştırmaların ve en son bilimsel ve teknolojik gelişmelerin yer aldığı konular işlenecek. Sempozyum, sektöre ışık tutacak yaklaşımlarıyla Fuar’ın akademik ve sektörel altyapısına destek verecek. (HABER MERKEZİ)

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.