TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Karşıyaka’da Tuncay Özkan coşkusu

Karşıyakalılarla söyleşide buluşan Gazeteci-Yazar Tuncay Özkan, sevenlerinin büyük ilgisi ile karşılaştı. Genel seçimler ve gündemdeki siyasi konular hakkında konuşan Özkan “Aydınlık günler çok yakın” mesajı verdi

Haber Giriş Tarihi: 26.02.2015 07:21
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Karşıyaka’da Tuncay Özkan coşkusu

Karşıyakalılarla söyleşide buluşan Gazeteci-Yazar Tuncay Özkan, sevenlerinin büyük ilgisi ile karşılaştı. Genel seçimler ve gündemdeki siyasi konular hakkında konuşan Özkan “Aydınlık günler çok yakın” mesajı verdi.

YOĞUN KATILIM

Karşıyaka Okur, Kent, Kültür ve Sanat Derneği ile Karşıyaka Demokrasi Akademisi tarafından ortaklaşa düzenlenen söyleşi Bostanlı Suat Taşer Açıkhava Tiyatrosu’nda gerçekleştirildi. Etkinliğe yaklaşık bin kişi katıldı. Sevenlerinin büyük ilgisi ile karşılanan Gazeteci-Yazar Tuncay Özkan, söyleşinin ardından katılımcılarla bol bol fotoğraf çektirdi.

ÖRNEK OLACAĞIZ

Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, “Karşıyaka, Türkiye’nin aydınlık yüzüdür. Barışın ve hoşgörünün kenti Karşıyaka, batıdan doğuya bir umut ışığı ve örnek olmaya devam edecektir. Atatürk değerlerini en iyi anlatan ve yaşatan kentte yaşıyoruz. 1923’ün kuruluş felsefesini anlayamayanlar, 2023 vizyonunu göremeyecekler. Karşıyaka olarak, Türkiye’ye önemli ve örnek mesajlar vermeye devam edeceğiz” dedi.

BİRLİK OLMALIYIZ

Uzun yıllar cezaevinde kaldıktan sonra özgürlüğüne kavuşan Gazeteci-Yazar Tuncay Özkan, Türkiye’nin zor bir süreçten geçtiğini ve gidişata dur demek için herkesin birlik içinde olması gerektiğini söyledi. Özkan “Karanlık günler yaşıyoruz. Birlik olursak, beraber hareket edersek bu zorlukları aşacağız. Ülkemizi aydınlık günlere taşıyacağız. Umut en kıymetli değerdir. Hiçbir zaman umudunuzu kaybetmeyin” dedi. (HABER MERKEZİ)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.