TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Aliağa Devlet Hastanesi’ne yeni cihaz

Sağlık Bakanlığı İzmir Kuzey Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği’ne bağlı Aliağa Devlet Hastanesi, sindirim sistemi hastalıklarının teşhisinde büyük kolaylık sağlayan Endoskopi Ünitesine kavuştu

Haber Giriş Tarihi: 27.02.2015 08:55
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Aliağa Devlet Hastanesi’ne yeni cihaz

Endoskopik tanı yöntemleri, sindirim sistemi hastalıklarının erken dönemde yakalanmasında, takibinde ve risk grubu hastaların taranmasında çok etkili bir yoldur. 81 bin nüfusa ulaşan Aliağa ve çevresinde bu güne dek bu hizmeti verebilecek bir merkez yoktu. Hastalar ilçe dışındaki diğer merkezlerden endoskopi hizmeti alabilmek için çok uzun bir yolu aç-susuz kat etmekteydi. Aliağa Devlet Hastanesi’nde hizmet vermeye başlayan Endoskopi Ünitesi ile hastaların teşhis ve tedavileri artık daha yakın ve kolay hale geldi.

Aliağa Devlet Hastanesi Yöneticisi Op.Dr. Salim İdris Keleşoğlu; “Hastanemize alınan endoskopi cihazıyla birlikte sindirim sistemi yakınması olan hastalarımıza artık daha iyi hizmet verebileceğiz. Endikasyonu olan hastalar için endoskopik tanı olanağının sağlanması gereksiz ilaç kullanımını, maliyetleri ve yanlış tanı olasılığını azaltacaktır. Hastanemiz cihaz alım sürecinde eğitimli bir hekimimiz vardı. Bunun yanı sıra bir hekim ve iki hemşiremizin daha eğitim almasını sağladık. Hastalarımıza 11.02.2015 tarihinden itibaren fiilen hizmet vermeye başladığımız için mutluyuz, halkımıza hayırlı olsun” dedi. (HABER MERKEZİ)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.