TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

KOZBEYLİ’DE MUHTEŞEM ŞENLİK

Geleneksel olarak yapılan Kozbeyli Bahar şenlikleri renkli görüntülere sahne oldu

Haber Giriş Tarihi: 12.05.2015 07:19
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
KOZBEYLİ’DE MUHTEŞEM ŞENLİK

Foça Kozbeyli Meydanında yapılan Bahar Şenliklerinde yüzlerce vatandaş eğlenerek, baharı karşıladı.

Foça Belediyesi tarafından organize edilen Kozbeyli Bahar Şenliklerine, Foça Kaymakamı Niyazi Ulugölge, Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ, CHP Eski Grup Başkan Vekili Kemal Anadol, Belediye Meclisi Üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

KOZBEYLİ, POPÜLARİTESİNİ ARTTIRIYOR

Kozbeyli Meydanında toplanan kalabalığa seslenen Belediye Başkanı Gökhan Demirağ, bugünün önemli bir gün olduğunu belirterek, “Öncelikle bütün annelerimizin anneler gününü kutluyor, ellerinden öpüyorum” dedi. Başkan Demirağ, “Kozbeyli, her geçen popülaritesini arttırıyor. Bu durumda İzmir’in içinde ve dışında çok sayıda paydaşımızın katkılarıyla oluyor. Öte yandan çok kıymetli kaymakamımız ve muhtarımız var ve bizlere her türlü desteği veriyorlar. Bizler de onlardan aldığımız desteklerle düzenlediğimiz şenlikleri şölen havasına çevirmek için uğraşıyoruz” diye konuştu.

KOZBEYLİ UNESCO DÜNYA MİRASI LİSTESİNE GİRMELİ

Foça Kaymakamı Niyazi Ulugölge ise yaptığı konuşmada, tüm annelerin anneler gününü kutladı. Kaymakam Ulugölge, “Kozbeyli’yi bilmeyen yoktur. Buraya gelen herkes huzur bulur. Kaliteli ve güler yüzlü esnafla karşılaşır” dedi. Foça Kaymakamı Niyazi Ulugölge, “Gönül ister ki ilçemizdeki Foça Kalesinin olduğu gibi, Kozbeyli’mizde UNESCO Dünya Mirası Listesine girsin.  Çünkü gerek coğrafi iklim yapısı ve gerekse mimari yapısıyla bu listeye girmeyi çoktan haketmiş. Önümüzdeki yıllarda hep birlikte bunu gerçekleştireceğiz. Kozbeyli’in Unesco Dünya Mirası Listesine girebilmesi için yapılması gereken iş ve işlemler, burada yaşayanlar ve akademik çevre ile yapılacaktır” diye konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından Foça Belediyesi Halk Oyunları topluluğu ve dans topluluğu gösteriler sundular. Gösteriler sırasında protokol üyeleri ve vatandaşlar da danslara eşlik ettiler. Halk oyunları ve dans gösterilerinin ardından mini bir konser de verildi. (HABER MERKEZİ)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.