TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Tatil keyfi başlıyor

İzmir’de günübirlik tatilin en renkli ve en ekonomik merkezlerinden biri olan Büyükşehir Belediyesi Yassıcaada Tesisleri, 14 Haziran’dan itibaren konuklarını ağırlamaya başlayacak

Haber Giriş Tarihi: 07.06.2014 06:57
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Tatil keyfi başlıyor

İzmir Büyükşehir Belediyesi, her yıl tatilcilerin akınına uğrayan Yassıcaada sezonunu 14 Haziran 2014 Cumartesi günü açıyor. 13 yılda yaklaşık 375 bin kişinin günübirlik tatil için seçtiği Urla açıklarındaki ada tesislerinde bu yıl da ekonomik, güvenli ve kaliteli hizmet tatilcileri bekliyor. Pazartesi günleri engelliler, huzurevi sakinleri, Önder Aileler Projesi’ne kayıtlı aileler ile gaziler ve ailelerinin ücretsiz olarak yararlandığı adaya son sefer 8 Eylül’de.

BİLETLER ÜÇ KENTKART SATIŞ NOKTASINDA

Büyükşehir Belediyesi’nin şirketlerinden Grand Plaza Turizm A.Ş. tarafından işletilen Yassıcaada’ya İZDENİZ A.Ş.’nin vapur seferleriyle ulaşılıyor. Vapurlar, Pazartesi günleri hariç saat 08.30’da Karşıyaka iskelesinden, saat 09.00’da Üçkuyular iskelesi’nden hareket edecek. Hafta sonları, yoğunluğa bağlı olarak aynı saatlerde ikinci vapur kalkabilecek. Tatilcilerin yoğun ilgi gösterdiği ada seferlerinin biletleri, Karşıyaka, Üçkuyular ve Konak iskelelerindeki Kentkart satış noktalarından mesai saatleri içinde alınabilecek.

Yassıcaada’ya gidiş-dönüş ücreti bu yıl 15 TL olarak belirlendi. 7 yaş altı çocuklar ise ebeveynleri ile birlikte olmak kaydıyla ve düzenlenecek ‘serbest seyahat belgesi’yle adadan ücretsiz yararlanacak. Adadan dönüş saati 17.45.

KEYİFLİ BİR GÜN GARANTİSİ

Yassıcaada’nın 400 metrelik kumsal ve masmavi denizle buluşmak, küçük bir tatil kaçamağı yapmak isteyen ada misafirleri, yiyeceklerini kendileri getirebilecekleri gibi, Büyükşehir Belediyesi Grand Plaza A.Ş. tarafından işletilen kafeteryadan da sağlıklı ürünler alabilirler. Misafirlerin keyifli bir gün geçirmesi için tüm imkanlarını seferber eden Büyükşehir Belediyesi, tatilcilerin sağlık ve güvenliği için güvenlik görevlilerinin yanı sıra bir doktor ve bir hemşireden oluşan sağlık ekibi ile cankurtaran hazır bulunduracak. (HABER MERKEZİ)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.