TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Davutoğlu: Kılıçdaroğlu okuma özürlü

Seçim çalışmalarını sürdüren Başbakan Ahmet Davutoğlu, partisinin mitingine katılmak üzere Karabük’e gitti. Davutoğlu, Kent meydanında kendisini dinleyen binlerce vatandaşa seslendi

Haber Giriş Tarihi: 24.05.2015 08:25
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Davutoğlu: Kılıçdaroğlu okuma özürlü

Kritik günlerin arifesinde olduklarını ifade eden Başbakan Ahmet Davutoğlu, “12 yıllık birikimin üzerine güçlü Türkiye demenin arefesindeyiz. Birileri, terörle, tuzak kurmakla meşgul. Bazıları yalan, her türlü hile ile meşgul ama biz hizmetle meşgulüz. Türkiye’nin nereden nereye geldiğini görün" dedi.

“İZMİR SEL ALTINDA ÖNCE ONU DÜZENE KOY"

CHP’nin çalıntı fikirlerle bir mega proje hazırladığını söyleyen Başbakan Ahmet Davutoğlu, “Ta 2035 yılına. Biz ise bugüne hitap edecek şekilde denizin ortasına havaalanı kurduk. Bu hayalin büyük bölümü, bizim hayata geçirdiğimiz proje. İzmir sel altında kaldı. Önce onu düzene kurun da görelim” diye konuştu.

“KILIÇDAROĞLU OKUMA ÖZÜRLܔ

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’na kitabı okuyup okumadıklarını sorduklarını, kendisinin ‘Okuyamadım’ cevabını verdiğini söyleyen Ahmet Davutoğlu, “Okuyamaz çünkü okuma özürlü. Sayın Bahçeli’ye ‘kitap okuyor musunuz’ diye sormuşlar, ‘kitap okumam, arada sırada rapor okurum’ demiş. Ben kitap olmayan bir odada hiç uyumadım. İki koku var ki, birisi Cennet kokusu gibidir çocuk kokusu, bir kitap kokusu. Kelamı kadim Kuran-ı kerim başta olmak üzere, kitap kokusu olmayandan bereket olur mu” ifadesini kullandı.

 “200 BİN YENİ KONUT GELİYOR”

TOKİ’ye talimat verdiklerini, 200 bin yeni konut yapıldığını anlatan Davutoğlu, “Dar gelirli vatandaşlar ayda 200 lira ödeyerek konut sahibi olacak. 480 ay sürecek gerekirse ama her ay kira gibi ödeyip ev sahibi olacaklar. Artık doğum yapan annelere ilk hediye devletten. Evlenmek isteyen alıp bir çeyiz hesabı açtığında, yüzde 20’sini devlet verecek. Çeyiz bir dertti. ‘Evlenince ne olacak’ diye anne babalar düşünüyordu. Bir hesap açın 100 lira biriktiyse 20 lirada devlet hediye olarak verecek. Konut alacaksınız yüzde 20’sini devlet verecek. Mamak çöplüklerle, hapishane ile anılırdı. Şimdi gül gibi Mamak var ise, Türkiye var ise bu AK Parti’nin eseri” dedi. (İHA/KARABÜK)

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.