TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Altınordu'yu üzen seri

PTT 1'inci Lig'de Şanlıurfaspor'a deplasmanda 2-1 yenilerek son 3 haftayı puansız kapatan Altınordu, 3 sezon sonra ilk kez üst üste 3 mağlubiyet aldı

Haber Giriş Tarihi: 09.12.2014 08:27
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Altınordu'yu üzen seri

Son olarak 2'nci Lig'den düştüğü 2011-2012 sezonunda art arda 3 müsabakadan puansız ayrılan kırmızı lacivertli ekip, Elazığspor, Karşıyaka ve Şanlıurfaspor yenilgileriyle o günleri yeniden hatırlattı. 2011-12'de 29'uncu haftada 1461 Trabzon'a 3-2, 30'uncu haftada Fethiyespor'a 4-2 ve 31'inci haftada Şekerspor'a 2-1 yenilen Altınordu, o sezon lige veda etmişti.

Teknik direktör Hüseyin Eroğlu, Şanlıurfaspor karşısında mağlubiyeti hak etmediklerini belirterek, "1-0 öne geçtiğimiz ve bir topumuzun da direkten döndüğü maçı puansız bitirmek hepimizi çok üzdü. Müsabakanın başından sonuna kadar iyi bir oyun sergiledik" dedi.

Karşılaşmada 2 ya da 3 farkı bulabilecek pozisyonlara girdiklerine değinen Hüseyin Eroğlu, "Yediğimiz gollerde hatalarımız oldu. Golleri rakibimiz değil, biz attık. Beraberliğe dahi üzüleceğim bir maçı kaybettik" yorumunu yaptı. (DHA/İZMİR)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.