TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Konak Tünellerinde çalışma var!

Açıldığı günden beri tartışma konusu olan Konak Tünelleri, bu seferde ‘Kapatılıyor mu?’ iddiasıyla gündemde yer alıyor. Kafaları karıştıran bu soruyu Karayolları 2. Bölge Müdürü Abdülkadir Uraloğlu açıklığa kavuşturdu

Haber Giriş Tarihi: 27.06.2015 08:02
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Konak Tünellerinde çalışma var!

ANIL YIKGEÇ

Başbakan Ahmet Davutoğlu tarafından açılan Konak Tünelleri yine tartışma konusu oldu. Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme eski Bakanı Binali Yıldırım'ın ‘İzmir’e 35 Proje’ kapsamında yapılan tünellerdeki yol daraltması ilgi çekti. İlk açıldığı günden beri tartışmalara sebep olan, yaya geçidinin sağlanması için köprünün yapılması konusu gündemi epey oyalayan Konak Tünelleri, bu sefer de ‘Kapatılıyor mu?’ sorusuyla dikkat çekiyor.

“YOL DARALTMASI BİR SÜRE DEVAM EDECEK”

Bir ayda günde 22 bin araç geçtiği belirtilen Konak Tünellerinin son durumunu Karayolları 2. Bölge Müdürü Abdülkadir Uraloğlu’na sorduk. Uraloğlu, ana işleyişi etkilemeyen detay işler için yol daraltması yapıldığını belirterek, “Ana işleyiş etkilemeyen işler var. İki şeridin bir şeridini daralttık. Bu böyle bir süre devam edecek. Genel bir kapatma durumu söz konusu değil” dedi.

Konak Tünelleri’nin kapatılmasının söz konusu olmadığını ifade eden Uraloğlu, “Herhangi bir yol çalışması yok. Haberleşme telefonu, kabloları takılacak. Bazı kameralar çalışmıyordu. Devreye girmeyen kameraların aktif edilmesi gibi işler var. Tünelin ve trafiğin ana işleyişine sıkıntı verecek konular değil. Detay, tamamlayıcı konular diyebiliriz” açıklamasında bulundu. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.