TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bulgaristan Heyeti Başkan Soylu’yu Ziyaret Etti

Bulgaristan’da hükümet ortağı olan Halk ve Özgürlükler Hareketi Milletvekilleri Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu’yu ziyaret etti

Haber Giriş Tarihi: 20.08.2014 07:24
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Bulgaristan Heyeti Başkan Soylu’yu Ziyaret Etti

Bulgaristan’da ki koalisyon hükümetinin ortağı olan Halk ve Özgürlükler Hareketi (HÖH ) Milletvekilleri 5 Ekim’de gerçekleşecek erken genel seçim için Bulgaristan uyruklu vatandaşların yoğun şekilde yaşadığı Menderes’te temaslarda bulundu. Heyet, temasları kapsamında Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu’yu da ziyaret etti. Ziyarete, HÖH Milletvekilleri Çetin Kazak, Hüseyin Hafızof, HÖH Eski Milletvekili Ahmet Hüseyin, HÖH Ege Bölge Temsilcileri İsmail Vatansever ve Bedri Şentürk ile Menderes Belediyesi Meclis Üyesi Levent Mutlu katılım gösterdi.

HER ZAMAN YANINIZDAYIZ

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu, “Bulgaristan Türkleri için her zaman desteğe hazırız. İlçemizde de Bulgaristan kökenli Türk vatandaşlarımız bir hayli fazla. Belediye olarak biz de kendilerine gerekli desteği veriyoruz. Kardeşliğimizi daim kılacak her türlü birlikteliğe hazırız” dedi.

KARDEŞ ŞEHİR

Heyetin, Bulgaristan’da Türklerin yoğun yaşadığı ilçeler ile Menderes’i kardeş şehir yapma teklifine sıcak bakan başkan Soylu, “Kardeşlerimizin bulunduğu bölgeler ile sıcak ilişkiler kurmak bizim için önemli. İlçemizde Bulgaristan Türklerinin yoğunluğu bu önemi bir kat daha arttırıyor. İnşallah önümüzdeki dönemde kardeş şehir uygulamasını da hayata geçirerek, kardeşliğimizi bir kat daha arttırmayı hedefliyoruz. Bu kapsamda 5 Ekim tarihinde Bulgaristan’da gerçekleşecek seçimlerin hayırlı, uğurlu olmasını diliyorum” diye konuştu. (HABER MERKEZİ)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.