TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Okullar yeni sezona hazır

Yeni dönem ders zili bugün çalıyor. Bayraklı Belediyesi, okulların açılmasından önce hazırlıklarını yaparak, Bayraklı’daki okulları yeni sezona hazırladı

Haber Giriş Tarihi: 15.09.2014 09:02
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Okullar yeni sezona hazır

Kurulduğu günden itibaren kültürden sanata, sosyal projelerden yatırımlara kadar farklı alanlarda başarıyla yoluna emin adımlarla devam eden Bayraklı Belediyesi, eğitime katkılarını da sürdürüyor. Bu kapsamda ilçedeki okullar temizlendi, birçoğunun iç ve dış boyaları yapıldı ve bahçeleri demir korkuluklarla düzenlendi. Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, “Öğrencilerimizin daha iyi koşullarda eğitim görmesi için elimizden gelen çabayı gösteriyoruz” dedi.

TEMİZLİK YAPILDI

Bayraklı Belediyesi ilçe sınırları içerisindeki okullara destek olmaya devam ediyor. İlçede talep edilen tüm eğitim kurumlarının ihtiyaçlarını imkanlar dahilinde karşılayan belediye birimleri 2009 yılından bu yana Bayraklı'da bulunan toplam 49 okulun çoğunda bakım, onarım, boya ve temizlik işleri yaptı. Bayraklı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'nün çalışmaları devam ederken, bunların yanı sıra yeni eğitim öğretim sezonu öncesi de Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından talep edilen okullar temizlendi. Bu güne kadar gerçekleştirilen projeler ve yapılan çalışmalar kapsamında birçok okul yeni, modern görünümüne kavuşturularak, binaların eksiklikleri giderildi. Bayraklı Belediyesi'nce gerçekleştirilen çalışmalar okul yöneticileri, öğrenci ve veliler tarafından da sevinçle karşılandı. (HABER MERKEZİ)

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.