TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

1 Yemek, 1 Mekan

1 Yemek, 1 Mekan’da bugünkü konuğumuz Crazzy Chicken. Çankaya’da yer alan mekan dört yıldır müşterilerini ağırlıyor

Haber Giriş Tarihi: 31.12.2014 07:32
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
1 Yemek, 1 Mekan

1 Yemek, 1 Mekan’da bugün Çankaya’da bulunan Crazzy Chicken’a konuk olduk. Yerimiz gösterişten uzak, şirin bir mekan. Crazy Chicken’ın yöneticisi Yılmaz Ok ile işyeri hakkında konuştuk. Kullandıkları malzemelerin birinci sınıf kalitede olduğunu söyleyen Ok,  “Ürünlerimiz hem lezzetli hem de fiyatlarımız uygundur. Genelde her kesime hitap etmeye çalışıyoruz. İş yerlerinin öğle yemeklerinde yoğun olarak tercih ettikleri bir yeriz. Bünyemizde on personel çalışıyor. Biz kaliteli ve lezzetli yemekler yapıyoruz. Herkesin davet ediyoruz. Bir kez uğradıklarında bir daha gelmek isteyecekleri bir yeriz” dedi. Mekanın birbirinden güzel yemeklerini yapan kişi ise Yasin usta. Uzun yıllardır bu sektörde bulunan Yasin ustanın özel yemeklerinden olan Et Fatija’nın tarifini sizler için aldık.

Et Fatija’nın tarifi

Malzemeler1: Julyen doğranmış bonfile, sarımsak, beriye, tuz ve bunları kızartıyoruz daha sonra karıştırıp bir gün dolapta bekletiyoruz.

Malzemeler2: California biberi, kırmızıbiber, soğan, mantar

Hazırlanışı: sebzelerden oluşan ikinci malzemelerimizi kızartıyoruz. Daha sonra bir gün dolapta beklettiğimiz bonfileyle karıştırıyoruz. Meksika baharatıyla tatlandırıp, yanında haydari, acı kırmızı sos ve havakades sosu ile birlikte lavaş ekmeğiyle servis edebiliriz 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.