TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İzmir resepsiyonu iptal edildi

İzmir Valisi Mustafa Toprak, Karaman'daki maden faciası nedeniyle bu akşam yapılacak 29 Ekim resepsiyonunun iptal edildiğini açıkladı

Haber Giriş Tarihi: 30.10.2014 08:12
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
İzmir resepsiyonu iptal edildi

İzmir Valisi Mustafa Toprak, Karaman'daki maden faciası nedeniyle bu akşam yapılacak 29 Ekim resepsiyonunun iptal edildiğini açıkladı.

Vali Toprak "Yapılan tüm gayretli ve iyi niyetli çalışmaların bir an evvel sonuç vermesini ve ocakta mahsur kalan madencilerimizin sağlık ve sıhhat içerisinde ailelerine kavuşmalarını diliyoruz" dedi.

İzmir Valisi Mustafa Toprak yaptığı yazılı açıklamada şu ifadelere yer verdi: "Karaman'ın Ermenek İlçesi'ne bağlı Pamuklu Köyü yakınlarındaki bir maden ocağında meydana gelen elim kaza nedeniyle 29 Ekim 2014 tarihinde İzmir ilinde yapılacak olan Cumhuriyet Bayramı Resepsiyonu iptal edilmiştir. Bu vesileyle, milletimizi oldukça derinden üzmüş olan bu kazada yakınları maden ocağında bulunan ailelerimize ve tüm milletimize geçmiş olsun dileklerimizi sunuyor, yapılan tüm gayretli ve iyi niyetli çalışmaların bir an evvel sonuç vermesini ve ocakta mahsur kalan madencilerimizin sağlık ve sıhhat içerisinde ailelerine kavuşmalarını diliyoruz." (İHA/İZMİR)

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.