TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

CHP Karşıyaka'dan fotoğraflı anma

CHP Karşıyaka örgütü Karşıyaka Çarşı’da parti ilçe binasının önünde Gezi eylemlerinde yaşanan karelerden oluşan fotoğraf sergisi ile dikkat çekti

Haber Giriş Tarihi: 02.06.2014 07:03
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
CHP Karşıyaka'dan fotoğraflı anma

HAMZA GÜL-İzmir’de Gezi Parkı direnişinin yıldönümü yürüyüş ve etkinliklerle anıldı. Taksim Dayanışması’nın ‘31 Mayıs’ta meydanlardayız’ çağrısının ardından İzmir’de Gezi Parkı direnişinin yıldönümü yürüyüş ve etkinliklerle kutlandı. Gündoğdu’daki anmaların ardından Konak’a yürümek isteyenlere polis müdahale etti. 60 kişi gözaltına alındı.

CHP KARŞIYAKA, ÇARŞIDA KUTLADI

Cumhuriyet Halk Partisi Karşıyaka İlçe Örgütü, Gezi Olaylarının 1’inci yıldönümü nedeniyle olaylar çekilen fotoğrafların yer aldığı sergiyi çarşı içinde açtı. İlçe Başkanı Dr. Ali Karaeğe, parti yöneticileri ve bazı meclis üyelerinin serginin başında bulunarak çarşıdan geçen vatandaşlara Gezi Olaylarını bir kez daha hatırlattı. CHP Karşıyaka İlçe Başkanı Dr. Ali Karaeğe, İnternet yasaklarını, taraftar yasaklarını unutmadıklarını belirterek, “Unutmayacağız! Soma’da kaybettiğimiz canları unutmadık. Unutturmayacağız. Katletmek sizin fıtratınızda varsa bizim de direnme gücümüz var. 31 Mayıs’tan 1 Haziran’a güneşli bir güne uyandık. Bizler sizin katliamlarınıza ve yolsuzluklarınıza sessiz kalmayacağız. Gezi’de dediniz ki size bütün alanlar yasak fakat bizler bütün alanlara çıktık. Bütün alanlar bizim yasaklamalarına izin vermeyeceğiz” dedi. Gezi olaylarının 1’inci yılında CHP Karşıyaka örgütünün çarşıda açtığı fotoğraf sergiyi vatandaşlar da dikkatle izledi.

 

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.