TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İZİMDER büyüyor

Dokuz Eylül Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Mezunlar Derneği, 2015 Olağan Genel Kurul toplantısını gerçekleştirdi

Haber Giriş Tarihi: 05.04.2015 06:52
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
İZİMDER büyüyor

ANIL YIKGEÇ

Dokuz Eylül Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Mezunlar Derneği (İZİMDER), 2015 Olağan Genel Kurul toplantısını DESEM Mavi Salon’da gerçekleştirdi. Toplantıda 2014-2015 yılları faaliyet raporu üyelerle paylaşıldı. Başkanlık Divanının belirlenmesinin ardından ise Denetim Kurulu raporu okundu. Toplantıda İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi ile işbirliği vurgusu yapıldı. Ayrıca yeni bir lokal ve kız yurdu açılması için fikir birliğine varıldı.

KIZ YURDU AÇMAK İSTİYORUZ

İZİMDER Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Özdemir, açılış konuşmasında faaliyetlerini ve hedeflerini anlattı. Bu yıl 42. yılını kutlayan derneğin iki hafta önce çok amaçlı yeni bir dernek merkezi açtığına vurgu yapan Özdemir, “Önümüzde hedeflerimiz var. Kız öğrenci yurdu açmak istiyoruz. Yaşlı üyelerimize yönelik bir yaşlı bakım evi düşüncemiz var. Bir dernekte bulunması gereken lokal ve diğer sosyal tesisleri kazandırmaya çalışıyoruz. Başkan ve denetim kurulu olarak üçüncü dönem için seçildik. Yeni bir yönetim kurulu oluşturduk. Gençlerle tecrübeli arkadaşlarımızı bu defa harmanladık. Her yönetim kalemine, denetim dahil olmak üzere birer tane hanım üyemizi koyduk. Daha önce hanımlarımız ya asile ya yedeğe toplanıyordu. Her bölümde görev alacaklar” dedi.

YÖNETİM GÜVEN TAZELEDİ

Seçimden önce Dernek Başkanı Özdemir, 2014 yılı faaliyet raporunu okudu. Yıl boyunca yaptıkları etkinliklerden ve verilen burslardan bahsetti. Ayrıca toplantıda denetim kurulu raporu da okundu. Toplantı üyelerin sorularıyla devam etti. En sonunda oylamaya geçirilerek yönetim kurulu ve başkan seçildi.

Açık oylama ile yapılan seçim sonucunda oy birliğiyle kazanan liste açıklandı. Yönetim Kurulu Başkanı Y.Erkan Özdemir, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Sönmez tekrar seçilirken Özlem Doğan, İbrahim Burak Oğuz, Hasan Bayram Yıldız, Erdem Ak ve Alper Öztürk de yeni yönetim kurulunu oluşturdu.

 

 

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.