TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Uşak Sportif Galatasaray Liv Hospital'a bileniyor

Türkiye Basketbol Ligi'nde ikinci yarının ilk maçında Galatasaray Liv Hospital'ı konuk etmeye hazırlanan Uşak Sportif, güçlü rakibini gözüne kestirdi

Haber Giriş Tarihi: 23.01.2015 08:10
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Uşak Sportif Galatasaray Liv Hospital'a bileniyor

İlk yarıyı 15 maçta 6 galibiyetle, play off hedefinin gerisinde tamamlayan kırmızı siyahlılar, Galatasaray Liv Hospital'ı yenerek yeni bir başlangıç yapmak istiyor. Eurochallenge 2'nci Tur J Grubu'ndaki Magnofit galibiyetinin kendilerine moral aşıladığını söyleyen Antrenör Ozan Bulkaz, "Avrupa'daki Grubumuzda her takımın birer galibiyeti var ve her takım kadar iddialıyız" dedi.

Ligde de iddialı konuma gelmeyi hedeflediklerini belirten genç çalıştırıcı, "Evimizde bu sezon Banvit, Darüşşafaka Doğuş ve Fenerbahçe Ülker gibi güçlü takımları mağlup ettik. Taraftarımızın da deseğiyle Galatasaray'ı yenip devreyi iyi başlayacağız" şeklinde konuştu. Uşak Sportif'te 2.5 sezon forma giydikten sonra Galatasaray Liv Hospital'a transfer olan Justin Carter da bu karşılaşmayla eski takımına rakip olacak. Yarın saat 16.00'da oynanacak müsabakanın biletleri 35 TL'den satışa çıktı. (DHA/İZMİR)

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.