TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Anne - oğul seçim çalışması

MHP İzmir 1'inci Bölge Milletvekili Adayı Senem Kılıç, yoğun seçim çalışması sırasında küçük oğlu Barlas’a da vakit ayırmaya çalışıyor. En son Ürkmez pazarında seçim çalışması yapan anne - oğula vatandaşlar da yoğun ilgi gösterdi

Haber Giriş Tarihi: 03.06.2015 07:34
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Anne - oğul seçim çalışması

7 Haziran genel seçimlerine sayılı günler kala milletvekili adaylarının Meclis yolunda çalışmalarında renkli kareler göz çarpıyor.

İzmir’in en çok çalışan genç siyasetçilerinden MHP İzmir 1'inci Bölge Milletvekili Adayı Senem Kılıç da yoğun çalışma temposu içinde İzmir'i karış karış geziyor.

Hem iş kadını, hem akademisyen hem de iki çocuk annesi kimliğiyle seçim çalışmalarını yürüten Kılıç'ın en büyük motivasyon kaynağı ise küçük oğlu Barlas.

Annesinden bir an olsun ayrılmak istemeyen Barlas,  ara sıra da olsa seçim çalışmalarına katılıyor, sevimliliğiyle halkın büyük sevgisini kazanıyor.

BARLAS DA, BEN DE ÖZLÜYORUZ...

İki aydır çok yoğun bir tempoda çalıştığını ifade eden Kılıç, tüm bu yoğun tempoda genç bir anne olduğunu ve çocuklarına karşı da bir sorumluluğu bulunduğunu unutmamaya çalıştığını söyledi.

Birçok gün seçim çalışmalarının gece geç saatlerde bittiğini dile getiren Senem Kılıç, “Eve geldiğimde saat çoktan gece yarısını geçmiş ve Barlas uyumuş oluyor. Gün içinde de onunla anneannesi ilgileniyor. Haliyle beni istediği kadar göremiyor. Ben de onu göremiyorum. Diğer oğlum daha büyük ve durumu daha anlayışla karşılıyor. Ancak Barlas küçük. Beni görmeye ve benim yanımda olmaya ihtiyacı var. Beni özlüyor. Ben de onu özlüyorum. Böyle olunca da haliyle arada yanıma alıyorum ki hasret giderelim” diye konuştu.

BUNLAR GÜZEL ZORLUKLAR

Türk insanının kadınlara karşı büyük bir hoşgörüye ve anlayışa sahip olduğuna dikkat çeken Kılıç, “Barlas’ı genelde gittiğimiz bölgelerdeki seçmen iletişim merkezlerinde oyun oynaması için bırakmaya çalışıyorum. Fakat Barlas yanımdan ayrılmak istemiyor. Hatta babasıyla bile kalmak istemiyor. Biz de anne - oğul yollara düşüyoruz. Esnafla selamlaşıyor, insanların ellerini sıkıyoruz. Bizim insanımız da çocukları çok seviyor, yoğun ilgi gösteriyor. Çoğu zaman Barlas benden daha fazla ilgi görüyor bile diyebiliriz. Bu sefer de ilgiden bunalıyor, gidelim diye tutturuyor. Anlaşılacağı üzere bir kadın olmak, özellikle anne olmak memleket sevdasında, seçim çalışmasında bile daha zor. Ama bunlar güzel zorluklar. Allah herkese sağlıklı çocuklar versin, gerisi önemli değil. Sonuçta düştüğüm bu yolda Barlas ve Barlas gibi tüm çocuklarımızın geleceğinin daha güzel olması için var gücümle çalışıyorum” dedi.

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.