TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Türkiye ucuz ölümler ülkesi odu

CHP Grup Başkanvekili Levent Gök, Konya'da bir askeri uçağın düşmesi sonucu şehit olan Kurmay Yüzbaşı Pilot Mustafa Tanış ve Kurmay Yüzbaşı Pilot Mustafa Delikanlı'ya Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı dileğinde bulundu

Haber Giriş Tarihi: 07.03.2015 08:04
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Türkiye ucuz ölümler ülkesi odu

SAMİ GÖKÇE/ANKARA

Levent Gök Meclis’te düzenlediği basın toplantısında, şehit pilot Mustafa Tanış'ın babasının, oğlunun acısını yüreğinde hissederek, devlete isyan ettiğini söyledi. Şehit babasının feryadının önemli bir feryat olduğunu belirten Gök, “Türkiye ucuz ölümler ülkesi olmuştur. Devleti yönetenlerin kendi ihtiraslarını, egolarını tatmin için yaptıkları masraflarla Türkiye'de pek çok insanın hayatının kurtulması mümkündür. Ve dün bir acılı baba bu feryadı Türkiye'de böylesi ölümleri yaşayan herkes adına haykırmıştır. Bu feryadın altında yatan gerçek, devleti yönetenlerin Türkiye'deki ölümlerin nedeni olduğu gerçeğidir. Bu acılı babanın feryadını biz de paylaşıyoruz ve anlayana diyoruz” dedi.

Yıllardır yanlışları haykırdıklarını anlatan Gök, “Biz söylediğimiz zaman anlamayanlar hiç olmazsa şehit babasının feryadını duymalıdır ve bugüne kadar yaptıkları savruk harcamalardan utanmalıdır. Kaçak saraya harcanan parayla Türkiye'de bugün artık her gün gazetelerde kanıksadığımız ölümlerin tümünün önlenmesi mümkündür” diye  konuştu.

TBMM Genel Kurulu'nda görüşmeleri süren İç Güvenlik Paketi'ne de değinen Gök, paketin yasalaşması halinde seçim güvenliğinin ortadan kalkacağını savundu. İktidar partisinin paketi dayatmaya çalıştığını ileri süren Gök, “7 Haziran'dan sonra iktidarda olamayacağını anlayan AKP iktidarı seçim sürecini, seçimin güvenliğini ve muhalefeti bastırmak için TBMM üzerinde, Cumhurbaşkanı'nın da vesayeti altında bu yasaları çıkarma paniği yaşıyor. AKP seçimde gideceğini bildiği için sandıkların güvenliğini bertaraf edecek bir çalışma içinde. Bütün yurttaşlarımızı, uluslararası kuruluşları uyarıyorum; Türkiye'deki seçimler AKP'nin bu tavrı yüzünden tehlikeye girmiştir” ifadesini kullandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.