TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bucaspor'da Erkan şoku

PTT 1'inci Ligi'nde pazar günü evinde Adana Demirspor'la kader niteliğinde bir maça çıkacak düşme potasındaki Bucaspor'da Erkan şoku yaşandı

Haber Giriş Tarihi: 13.05.2015 08:20
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Bucaspor'da Erkan şoku

Geçen hafta deplasmanda oynanan Samsunspor karşılaşmasının ilk yarısında sakatlanan ve kasığında 2.5 santim yırtık tespit edilen tecrübeli futbolcunun sezonu kapattığı bildirildi. Teknik direktör Levent Eriş'in göreve gelmesiyle sağ bek pozisyonunda oynamaya başlayan sol kanat Erkan Taşkıran, Adana Demirspor ve depasmandaki Osmanlıspor müsabakalarında görev alamayacak.

Adana Demirspor karşısında galibiyet dışında seçenekleri olmadığını belirten Başkan Çetin Kayışlı ise beraberliğin dahi takımın düşmesi anlamına geleceğini söyledi. Tehlike hattındaki rakipleri Denizlispor ile Manisaspor'un bu hafta birbirleriyle oynayacakları maçın berabere bitmesini ya da Denizlispor'un kazanmasını istediklerini kaydeden Başkan Kayışlı, şunları söyledi: "Son hafta Giresunspor gibi iddiasız bir takımı ağırlayacak Manisaspor'un galibiyeti işimize gelmez. Denizlispor ise son hafta kaybetme ihtimali daha yüksek olan Samsunspor deplasmanına gidecek. Fakat biz Adana Demirspor'u yenemedikten sonra yaptığımız tüm hesaplar boşa gider." (DHA/İZMİR)

 

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.