TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

“Başarısızlığın sebebi halktan kopuk siyaset”

İzmir Büyükşehir Belediyesi eski başkanlarından Burhan Özfatura, AK Parti İzmir yönetiminin en büyük hatalarından birinin ‘halktan kopuk siyaset’ olduğuna dikkat çekerek, “Halktan uzaklaştılar. Her biri ayrı havaya girdi. Her biri burnu büyük hale geldi” dedi

Haber Giriş Tarihi: 11.06.2015 07:47
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
“Başarısızlığın sebebi halktan kopuk siyaset”

İzmir Büyükşehir Belediyesi eski başkanlarından Burhan Özfatura, 7 Haziran’da yapılan genel seçimlerin ardından değerlendirmede bulundu. AK Parti’nin tek başına iktidar olamadığı seçimlerde İzmir’den de 3 milletvekili kaybetmesini bir başarısızlık olarak yorumladı. Özfatura, “İstifa etmeleri gerekiyor. İl başkanı, hepsinin istifa etmesi gerekiyor. Herkes kendini yeri doldurulmaz sanıyor. Hepsi istifa etmeli” dedi.

“HER BİRİ AYRI HAVAYA GİRDİ”

AK Parti İzmir yönetiminin en büyük hatalarından birinin ‘halktan kopuk siyaset’ olduğuna dikkat çeken Özfatura, “Halktan uzaklaştılar. Her biri ayrı bir havaya girdi. Her biri burnu büyük hale geldi. Vatandaşın derdiyle ilgilenmek yerine Cumhurbaşkanı’na yaranma gayreti içerisine girdiler. İzmir’in hangi probleminde ciddi biçimde İzmirlinin yanında yer aldılar? Bir takım projeler sayıldı da kaç tanesi gerçekleşti? Allah onlara işaret gönderdi. İnşallah ibret alırlar, kendilerini düzene sokarlar. Kişilerle değil de vatandaşlar meşgul olmasını, sadece Cumhurbaşkanı için değil de halk için çalışılmasını öğrenirler” diye belirtti.

“EROĞLU İZMİR İÇİN LOKOMOTİF OLAMAZ”

İzmir’den aday olan Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu’nun İzmir için bir lokomotif olamayacağını savunan Özfatura, “Eroğlu en son geldiğinde kendi makam aracının kirası bile gündemi işgal eder durumdaydı. Sonra baktık ki kendi akrabalarını KPSS sınırından atlatarak tayinlerini yapmış, sadece kendi ve çevresi için çalışmış. İzmirliye mesaj verecek hangi aday var? Kimseyi tenkit etmek istemiyorum ama ‘bu bizim derdimize sahip çıkar, İzmir için koşturur’ denilen bir aday ismini ben görmüyorum. Parlak bir isim görmüyorum” diye konuştu. (İHA/İZMİR)  

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.