TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

“Bir bedel ödenecekse, önce ben ödeyeceğim”

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Edremit Körfezi ziyaretlerini, Edremit ilçesindeki Faruk Serpil Parkı’nda düzenlenen Ramazan eğlencesi programına katılarak tamamlarken, Kılıçdaroğlu’na ilçenin anahtarı teslim edildi

Haber Giriş Tarihi: 21.07.2014 07:09
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
“Bir bedel ödenecekse, önce ben ödeyeceğim”

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Edremit Körfezi ziyaretlerini, Edremit ilçesindeki Faruk Serpil Parkı’nda düzenlenen Ramazan eğlencesi programına katılarak tamamlarken, Kılıçdaroğlu’na ilçenin anahtarı teslim edildi

Edremit’te 64 yıl aradan sonra Kamil Saka ile Belediye Başkanlığı’nı kazanan Cumhuriyet Halk Partisi, Genel Başkanları Kemal Kılıçdaroğlu’nu ağırlamanın heyecanını yaşadı. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Ege bölgesi ile Edremit Körfezi’nin başladığı yer olan Çanakkale’nin Ayvacık ilçesine bağlı Küçükkuyu beldesi ziyaretinin ardından, akşam saatlerinde Edremit’e geldi ve Edremit Belediyesi’nin iftar davetine katıldı. Edremit Kılızay Huzurevi’nde, huzurevi sakinleriyle birlikte yemek yiyen Kılıçdaroğlu, daha sonra Edremit Belediyesi’ni ziyaret etti. Belediye Başkanı Kamil Saka, CHP İlçe Başkanı Yurt Yıldırım, CHP’li belediye meclis üyeleri ve partililer tarafından ağırlanan Kılıçdaroğlu, daha sonra Faruk Serpil Parkı’nda düzenlenen Ramazan etkinliklerine katıldı.

Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka, Genel Başkan Kılıçdaroğlu’nun seçim öncesinde “CHP’li Başkanın olduğu Edremit’i ziyaret etmek istiyorum” dediğini, kendisinin de Edremit’te seçimleri kazanma sözü verdiğini belirterek, “Güzel Edremit’imizde 64 yıl aradan sonra zafere ulaşmanın gururu ile Genel Başkanımızı misafir ediyoruz” dedi.

CUMHURBAŞKANININ NİTELİKLERİ NE OLMALI

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, yoğun katılım olan etkinlikte yaptığı konuşmada, “Başbakanlık işinden önce isterseniz Cumhurbaşkanlığı işini konuşalım. Ayın 10’unda sandığa gideceğiz. Söz mü? Birinci koşulumuzu önce yerine getiriyoruz ve sandığa gidiyoruz. Sandığa gidince, Cumhurbaşkanlığının nitelikleri ne olmalıdır diye düşüneceğiz. Ekmeleddin İhsanoğlu, hiçbir partinin üyesi değil. O, hem uluslararası arenada, hem yurt içinde, hem Doğu’da, hem Ortadoğu’da çok önemli görevlerde bulunmuş. Oturuyor, ben artık emekliliğimi yaşamak istiyorum diyor. Biz ona dedik ki 'Senin bu ülkeye karşı hizmet görevin bitmedi ve sürdüreceksin. Bu ülkenin Cumhurbaşkanı olacaksın inşallah. Halk takdir edecek ve göreceksin, bu ülkeye daha çok hizmet edeceksin'. Onu ikna ettik ve kendisi bizim Cumhurbaşkanı adayımız” dedi.

“HİÇBİR ZALİMİN ÖNÜNDE DİZ ÇÖKMEYECEĞİZ”

Kemal Kılıçdaroğlu, “Ben Evliya Çelebi gibi geziyorum ve gezeceğim. Gezmek zorundayım. Çünkü ben insanımı seviyorum. Çünkü ben ülkemi ve ülkemin çocuklarını seviyorum. Filistin, Filistin diye ağlamasın. Gerekeni yapsın. Bir kişi gereğini yapmadığı takdirde doğru olmaz. Gereğini yapacak ve biz de diyeceğiz ki, hükümet gereğini yaptı. Demek ki gereğini yapmaktan çekiniyor. Ekmeleddin bey, Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı koltuğuna oturduğunda, emin olun Ortadoğu’nun sorunlarını çözmek çok daha kolay olacak. Çünkü, Batı’yı ve Doğu’yu çok iyi biliyor. İslam dünyasını çok iyi biliyor. Filistin’in kendi içindeki kavgalarını engelledi, önledi. Orada barışı ve huzuru getirdi. Bu seçimlerde ya demokrasiden yana, özgürlükten yana, Türkiye’nin çağdaşlığından yana oy kullanacağız, veya baskı gelecek ve o baskılar sizleri biraz daha bunaltacak. Ben şunu söylüyorum, baskıdan yılmayacağız. CHP olduğu sürece hiçbir zalimin önünde diz çökmeyeceğiz. Bunun mücadelesini vereceğim. Ama size inanarak, güvenerek vereceğim. Bir bedel ödenecekse, hiç korkmayın, o bedeli önce ben ödeyeceğim” dedi. (İHA/BALIKESİR)

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.