TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kılıçdaroğlu'na nezaketsizlik olur diye…

AK Parti'den 17- 25 Aralık operasyonundan sonra bağını koparan milletvekilleri ile operasyon sonrası görevden alınan emniyet müdürleri genel seçimde bağımsız aday oldu. İzmir bağımsız Milletvekili İlhan İşbilen 1. Bölge’den bağımsız aday olurken, İzmir'in diğer bağımsız Milletvekili Ertuğrul Günay'ın 2. Bölge’de bağımsız adaylıktan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na nezaketsizlik olacağı gerekçesiyle vazgeçtiği öne sürüldü.

Haber Giriş Tarihi: 10.04.2015 07:12
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Kılıçdaroğlu'na nezaketsizlik olur diye…

17- 25 Aralık yolsuzluk operasyonlarının ardından AK Parti'den istifa edip bağımsız kalan milletvekillerinden Hakan Şükür İstanbul 3'üncü bölgeden, İlhan İşbilen İzmir 1. Bölge’den bağımsız aday oldu. 17 ve 25 Aralık yolsuzluk soruşturmalarından sonra görevden alınan ve tutuklanan eski emniyet müdürü Ali Fuat Yılmazer İstanbul 1'inci bölgeden, Yakup Saygılı da İstanbul 2. Bölge’den bağımsız milletvekili adayı oldu. Yolsuzluk soruşturmalarından sonra gözaltına alınan ve emniyet çıkışında, "Reza Zarrab soytarısına darbe yapan büro amiriyim" diyen Mehmet Akif Üner de İstanbul 2. Bölge’den adaylık başvurusu yaptı. Eski İstanbul Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürü Nazmi Ardıç da Ankara'dan bağımsız milletvekili adayı olduğunu twitter hesabından açıkladı.

Cemaate yakınlığı ile bilinen İzmir milletvekili İlhan İşbilen, yeniden seçilebilmek için seçim çalışmalarına başladı. İşbilen, 30 bin gönüllü kadının ev toplantılarına başladığını, gençlerin de sahada olduğunu söyledi.

Öte yandan bağımsız İzmir Milletvekili Ertuğrul Günay'ın 2. Bölge’deki bağımsız adaylıktan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na nezaketsizlik olacağı gerekçesiyle vazgeçtiği öne sürüldü. (DHA/İZMİR)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.