TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Hayalleriyle geldiler

“İzmirli çocuk olmak” projesi için Başkan Aziz Kocaoğlu’na konuk olan minik öğrenciler, hayal ettikleri İzmir’in resmini yaparak “Başkan Amca”larına hediye etti. Okudukları şiirin final cümleleri çok anlamlıydı: “Mutlu insanların şehridir İzmir.. Güzel olduğunu tüm Türkiye bilir.

Haber Giriş Tarihi: 22.04.2015 06:57
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Hayalleriyle geldiler

Günlük yoğun çalışma programında makamında da pek çok heyeti ağırlayan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, bu kez “yaşları küçük ama hayalleri büyük” konuklarını ağırladı. Beyaz Balon Anaokulları 6 yaş grubu öğrencileri “İzmirli Çocuk Olmak” projesi kapsamında, öğretmenleri ile birlikte Başkan Aziz Kocaoğlu’nu ziyaret etti. Proje kapsamında bir ay boyunca İzmir’in tarihi ve simgesel yerlerini gezen öğrenciler, hayal ettikleri İzmir’in resmini yaparak Başkan Kocaoğlu’na hediye etti.

Çocuklarla birlikte olmaktan her zaman büyük keyif alan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, minik konuklarına hayallerindeki İzmir’i tek tek sordu. Gezileri sırasında Tarihi Asansör’ü çok beğendiklerini söyleyen öğrenciler, İzmir Kordon ve sahil bulvarının rengarenk olmasını, yüzme havuzu ve buz pateni pistlerinin sayısının artmasını, kente legoland yapılmasını istedi. Limandan başlamak üzere kıyı şeridi boyunca bina cephelerinin düzenlenmesi için bir çalışma başlattıklarını belirten Başkan Kocaoğlu, buz pisti ve yüzme havuzu sayısının artması için de planlama yaptıklarını söyledi.

Beyaz Balon Anaokulları Eğitim Danışmanı Işıl Manavoğlu, “İzmirli Çocuk Olmak” projesindeki amaçlarının çocuklara yaşadıkları yeri tanıtarak ileride İzmir için faydalı çalışmalar yapmaları olduğunu söyledi. Öğrenciler daha sonra, Işıl Manavoğlu’nun projeyle aynı ismi taşıyan şiirini hep bir ağızdan okudu. Şiirin sonunda yer alan  “Mutlu insanların şehridir İzmir… Güzel olduğunu tüm Türkiye bilir” sözleri, Başkan Kocaoğlu’nu duygulandırdı. (HABER MERKEZİ)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.