TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

“Efsane Takım” bir arada

Göztepe Başkanı Mehmet Sepil, 60'lı yıllarda Avrupa'da fırtına gibi esen "Efsane Takım" olarak bilinen kadroyu Urla Adnan Süvari Tesisleri'nde bir araya getirerek ağırladı

Haber Giriş Tarihi: 14.05.2015 07:27
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
“Efsane Takım” bir arada

Nevzat Güzelırmak, Cenap Öztezel, Halil Kiraz, Ertan Öznur, Nihat Yayöz, Mehmet Işıkal, Mehmet Aydın, Fevzi Zemzem, Ceyhan Yazar, Mehmet Türken, Ali Çağlar, Özer Yurteri, Cudi Vergili, Doğan Küçükduru ve Ulvi Kiremitçiler'in yanı sıra dönemin antrenörü Ahmet Cücen ile Kulüp Doktoru Ekrem Hakkı Özkan'ın da katıldığı ziyarette nostalji rüzgarı esti.

Başkan Sepil, birlikte yenilen öğle yemeğinin ardından tesisleri gezdirdiği Efsane Takım'ın oyuncularına, futbol oynadıkları dönemde giydikleri eşofman üstünün birer örneğini hediye etti.

Nostaljik eşofmanlarla sahaya çıkan bir dönemin yıldızları, yeşil zeminde hünerlerini sergiledikten sonra imzaladıkları bir forma ve topu, Başkan Sepil'e armağan ettiler. Duygu dolu anlar yaşayan Mehmet Sepil, “Göztepe'yi efsane yapan burada bulunan ağabeylerimizdir. Bizim en büyük hayalimiz, efsane takımımızın yıllar önce elde ettiği başarıları tekrar yaşatmaktır. Bu organizasyona gelen herkese çok teşekkür ediyor, 90. yılımızı kutlayacağımız 14 Haziran'da efsane kadromuzu tekrar yanımızda görmek istiyoruz” dedi.

Efsane Takım'dan Nevzat Güzelırmak ise; "Bizlere harika bir gün yaşattığı ve Göztepe'ye bu imkanları sağladığı için Başkan Mehmet Sepil'e ne kadar teşekkür etsek azdır" diye konuştu. (DHA/İZMİR)

 

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.