TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Gümrükçü’den Kılıçdaroğlu’na kumpas uyarısı

Kılıçdaroğlu’nu önce ön seçimden, sonra genel seçimden 1. çıkarmak için var gücüyle çalışacağını belirten CHP Çiğli İlçe Başkanı Utku Gümrükçü, “Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı’na ön seçimde tuzak kurmak, kumpas yapmak partiye ihanettir” dedi

Haber Giriş Tarihi: 24.03.2015 08:41
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Gümrükçü’den Kılıçdaroğlu’na kumpas uyarısı

CHP Çiğli İlçe Örgütü tarafından düzenlenen ‘Dayanışma Kahvaltısı’ Elit Düğün Salonu’nda gerçekleştirildi. Kahvaltıya, CHP İzmir İl Başkanı Bedri Serter, İzmir Milletvekilleri Mustafa Moroğlu, Mustafa Balbay, Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan, ilçe başkanları, CHP Çiğli İlçe Yönetimi, meclis üyeleri, kadın ve gençlik kolları, milletvekili aday adayları, sivil toplum örgütleri ve çok sayıda partili katıldı. Toplantıda konuşan CHP Çiğli İlçe Başkanı Utku Gümrükçü, “İlçe başkanınız olarak tarafsızlığımı bozduğumu buradan ilan ediyorum. Bugünden itibaren Kemal Kılıçdaroğlu için Çiğli’de mahalle mahalle gezerek çalışma yapacağım. Kılıçdaroğlu’nu önce ön seçimden, sonra genel seçimden 1. çıkarmak için var gücümle çalışacağım. Çiğli ilçe örgütümüz Genel Başkanımızı kucaklayacak, dün olduğu gibi bugün de CHP’ye ve Genel Başkanına sahip çıkacak. İzmir’den başbakan çıkaracağız. Genel başkanlık tartışmaları kurultaylarda yapılır. Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı’na ön seçimde tuzak kurmak, kumpas yapmak partiye ihanettir” diye konuştu.

“KILIÇDAROĞLU BAŞBAKAN OLACAK”

Gümrükçü, sözlerini şöyle sürdürdü: “Bizim bir davamız var. Eşit, özgür, adil bir toplum kurmak istiyoruz. Bu yolda hep el ele yoldaşça yürümek istiyoruz. Milletvekili aday adaylarımız, 29 Mart’ta yapılacak olan ön seçimde, ilk 10 kişi partimizin milletvekili adayı olacaklar. Seçim çalışmalarını onlarla birlikte yürüteceğiz. Listeye girmeyen arkadaşlarımız da bizimle birlikte yürüyecekler. Haziran ayında yapılacak olan seçimde Kemal Kılıçdaroğlu’nu başbakan, CHP’yi iktidar yapacağız. Çıktığımız bu yolda yılmadan yorulmadan gece gündüz demeden, sokak sokak, kapı kapı, ev ev gezmeye bizimle birlikte mücadele etmeye var mısınız?”

“EL ELE VERECEĞİZ”

Toplantıda konuşan Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan da önseçim vurgusu yaparak şöyle konuştu: “29 Mart Pazar günü ön seçim yapacağız. CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, 2. bölgeden aday adayı. İşte demokrasi budur. Parti içi demokrasiyi işleterek, bölgemizde seçime girecek. Çiğli Belediye Başkanınız olarak, genel seçimlerde örgütle el ele vererek çalışacağım.”

“TULUM ÇIKARMAK BOYNUMUZUN BORCU"

CHP İzmir İl Başkanı Bedri Serter ise, “Başımızda taşımaktan, omzumuzda taşımaktan onur duyduğumuz Genel Başkanımız Kılıçdaroğlu, bizlere şeref vererek İzmir’den aday adayı oldu. Her sandıktan tulum çıkarmak bizim borcumuzdur. Bunun hesabı olmaz” dedi. (İHA/İZMİR)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.