TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

AK koltuktan ilk mesajlar

AK Parti İzmir’in yeni İl Başkanı Bülent Delican ayağının tozuyla düzenlediği basın toplantısında parti içi birlik ve beraberlik mesajları verdi

Haber Giriş Tarihi: 05.07.2014 08:04
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
AK koltuktan ilk mesajlar

AK Parti İzmir’in yeni İl Başkanı Bülent Delican ayağının tozuyla düzenlediği basın toplantısında parti içi birlik ve beraberlik mesajları verdi

A. FEYZİ MİRHANOĞLU

Geçtiğimiz ay AK Parti Genel Merkezi tarafından istifası istenen il eski başkanı Ömer Cihat Akay ve il yönetiminin ardından, uzun süren çalışmalar sonrası partinin il yeni başkanı Bülent Delican oldu. İzmir’e atanan iki milletvekili koordinatörün uzun süren çalışmaları sonrasında AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından göreve atanan Bülent Delican yeni görevinin ilk gününde basın toplantısı düzenledi. AK Parti İzmir İl Başkanlığında düzenelenen basın toplantısında konuşan Delican, “Biz AK Parti olarak büyük bir aileyiz. Önümüzde uzun bir yol var. Bu yolda ilk hedefimiz; yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçiminde Cumhurbaşkanlığı’na aday olan Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı Cumhurbaşkanı seçmek için elimizden geleni yapmak” dedi.

“EN YÜKSEK OYU ALACAĞIZ”

Parti içerisinde çok ciddi bir bayrak değişiminin yaşandığını belirten AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican, partinin meclis üyelerine, milletvekillerine, koordinatör milletvekillerine, teşkilatlardan sorumlu genel başkan yardımcısı Süleyman Soylu’ya ve AK Parti Genel Başkanı Başbakan Recap Tayyip Erdoğan’a teşekkür etti. Bundan önceki il yönetimine partinin gelişimi adına koyduğu her katkı için ayrıca teşekkür ettiğin belirten Delican, 10 Ağustas’ta ilk turu yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin kendileri için önemine dikkat çekti. Önlerinde Cumhurbaşkanlığı seçimi gibi önemli bir sürecin olduğunu vurgulayan Delican, “Bu süreçte tüm teşkilatımızla birlikte 24 saat çalışarak, partimizin genel başkanı ve başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı İzmir’de en yüksek oyu alarak Cumhurbaşkanlığı koltuğuna taşıyacağız” diye konuştu.

“GÖNLÜMÜZ HERKESE AÇIK”

Gönüllerinin ve kapılarının herkese açık olduğunu vurgulayan Delican, “İzmir’de yapacağımız çok iş var. Gönlümüz, kapımız herkese açık. Bugüne kadar ulaşamadığımız tüm İzmirlilere el uzatacağız. Herkesi özellikle gençlerimizi siyasete davet ediyorum. Partimiz çok geniş bir parti. Büyük bir aileyiz. Yönetim kurulumuzu oluştururken de İzmir’i kucaklayacak şekilde yapacağız” dedi.  

YAPICI MUHALEFET

İzmir’de yapıcı bir muhalefet politikası izleyeceklerini belirten Delican, “İzmir’e çakılan her çivinin arkasında olacağız. Yapılmayanın da karşısında olacağız. İl yönetimini 1 hafta içerisinde oluşturacağız. Partiye emek vermiş, faydalı olacak herkes il yönetiminde olabilir. Eski isimleri de değerlendireceğiz. Biz bütün arkadaşlarımızla birlikte çalışarak seçimlere kilitleneceğiz. Hiçbir arkadaşımızda başka bir şey düşünmesin” ifadelerini kullandı.

İLÇELERDE DEĞİŞİM YOK

Delican çıkan söylentilerde partinin ilçe teşkilatlarında değişim yaşanacağına dair konuşulanların gündemlerinde olmadığını vurguladı. Delican, “Gündemimizde böyle bir şey yok. Seçimlere kilitlenmiş durumdayız. Parti teşkilatları hizmet ve çalışma dışında bir şey düşünmesinler. 7 gün 24 saat çalışacağımız için başka bir şey aklımızda değil” dedi.

BAŞBAKAN’DAN BİRLİK ÇAĞRISI

Başbakan’ın nezaketiyle kendisini büyülediğini ve İzmir’i kendsine emanet ederken herkesi kucaklayıp küskünlükleri giderin mesajı verdiğini söyleyen Delican şunları kaydetti: “Sayın Başbakan görevi bana tebliğ ederken, ‘İzmir’i kucaklayıp küskünlükleri gidereceksiniz. Gençleri ve kadınları siyasete yöneltmek için çalışmalar yapacaksınız’ dedi. Bizde tüm arkadaşlarımızla birlikte çalışarak seçimlerde en iyi sonucu alma hedefimiz olduğunu belirttik. Başbakan İzmir’i çok seviyor. Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme eski Bakanımız, Genel Başkan Danışmanımız Sayın Binali Yıldırm’a da nezaket zyaretinde bulunduk. Kendisi de bize her türlü desteği vereceğini söyledi. Şu an tam olarak tarihi belli değil ama Ağustos ayında İzmir’de miting düzenleyeceğiz.”

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.