TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

'Parantez', EBSO’da açıldı

Hayır sergileriyle tanınan Uğur Oral, İzmir'de yeni fotoğraf sergisinin açılışını gerçekleştirdi

Haber Giriş Tarihi: 29.04.2015 07:28
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
'Parantez', EBSO’da açıldı

ONURHAN ALPAGUT - Ege Bölgesi Sanayi Odası (EBSO) Sergi Salonu’nda açılışı bir kokteyl ile gerçekleşen fotoğraf sergisi,  27 Nisan-3 Mayıs tarihleri arasında “Parantez” ismi ile sanatseverlere açık olacak.

Bugüne kadar, ikisi Yunanistan’ın başkenti Atina’da olmak üzere, dokuz kişisel fotoğraf sergisi gerçekleştiren gazeteci yazar Uğur Oral bu sergisinde farklı şehirlerden çekmiş olduğu fotoğrafları şiir ile birleştirerek sanatseverlere sundu. Parantez adlı fotoğraf sergisinde elde edilen tüm gelir, EBSO Vakfı’na (EBSOV) aktarılacak.

TÜM GELİRİ VAKIFLARA DAĞITIYOR

Bu güne kadar gerçekleştirdiği  bütün sergilerini yardım amaçlı yapan Oral, Parantez ile ESBOV’a destek vermekten mutluluk ve onur  duyduğunu belirtti. EBSOV’un özellikle eğitim alanında son derece güzel amaçlarla başarılı bir politika ortaya koyduğunu söyleyen Oral sergileri hakkında, "Ben, tüm sergilerimi sosyal sorumluluk projesi odaklı açtım. Atina’da gerçekleştirdiğim iki serginin de gelirini zihinsel engelli Yunan çocukları için çalışan Amimoni Vakfı’na bıraktım. Aynı şekilde, geçen yıl da Yunanlı bir sanatçıyla açtığım sergide satılan fotoğraflardan elde edilen geliri zihinsel engelli gençlerimizin eğitim gördüğü Konak İş Okulu’na bırakmıştım.'Parantez'in gelirini de aynı şekilde EBSOV'a bırakacağım" dedi.

EBSO'YA TEŞEKKÜR ETTİ

EBSO’ya sergiye katkısından dolayı teşekkür eden Oral, "EBSO Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Ender Yorgancılar’ın nazik daveti neticesinde gerçekleştirdiğim  yeni sergim ile bu sefer EBSOV’a destek olmaktan mutluluk ve onur duydum. Çalışmalarını ilgiyle ve takdirle takip ettiğim EBSOV eğitim alanında yıllardır çok özverili çabalar sergiliyor. EBSOV’un bu sorumlu ve özverili çabaları birçok gencimizin yarınlara eğitimli ve aydın bir birey hazırlanmaları anlamında çok önemli ve değerli" şeklinde konuştu.

HAYIR AMAÇLI

'Parantez' adlı sergide Türkiye'nin ve Yunanistan'ın çeşitli yerlerinde  çekilmiş olan doğa ve şehir fotoğraflarını içeren  50 eser yer aldı. Satılan eserlerin gelirinin tamamı hayır amaçlı kullanılacak.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.