TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Mutlu evliliğe akademik motivasyon

İzmir’de gümrük müşavirliği ve danışmanlık şirketi sahibi Ahmet ve Ayşe Özken çifti akademik dünyada da el ele verdi

Haber Giriş Tarihi: 14.08.2014 06:48
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Mutlu evliliğe akademik motivasyon

Yaşar Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İşletme Doktora Programında sürdürdükleri eğitimlerinin yanı sıra üniversite öğrencilerini iş dünyasına hazırlayan çift, başarı performanslarıyla gençlere örnek oluyorlar. İki kız çocuğu sahibi çiftin iş dünyasındaki başarılarına akademik kariyerleri de eklendi.

AİLE BOYU KARİYER YAPTILAR

10 yıl önce yaşamlarını birleştiren Ahmet ve Ayşe Özken çifti başarının sırrını ‘birlik olmakta’ buldu ve iş dünyasında birlikte hareket etti. Ayşe Özken, endüstri mühendisliği bölümü eğitiminin ardından işletme alanında yüksek lisans; gümrük müşaviri Ahmet Özken ise maliye bölümünün ardından dış ticaret alanında yüksek lisans eğitimini tamamladı. Dış ticaret ve gümrük alanında üniversitelerde ve sektörde okutulan 5 ulusal kitaba da imza atan Ahmet Özken, eşi Ayşe Özken ile birlikte geçtiğimiz yıl da Yaşar Üniversitesi İşletme Doktora Programına başladı. Aynı zamanda Yaşar Üniversitesi Meslek Yüksekokulu bünyesinde dış ticaret alanında eğitim veren ikili şirketlerinde de gümrük müşavirliği alanında gençlere staj imkanı tanıdıklarını söyledi.

ORTAK HEDEFLERİMİZ VAR

İki kızı bulunan çift iş ve akademik dünyada birlikte çalışmanın avantajlarını şöyle anlattılar: “Bizim motivasyonumuz her zaman yüksek. Çünkü ikimizin de işimizle ilgili ortak hedefleri var. Birbirimizi iş konusunda her zaman besliyoruz. Birlikte çalışan çiftlere de tavsiyemiz; hep bir hedef koysunlar ve hedeflerini birbirleriyle paylaşsınlar. Hedeflere birlikte ulaşmak bize her zaman büyük mutluluk verdi ve evlilik ilişkimizi hem canlı hem de renkli tuttu.” (İHA/İZMİR)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.