TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Doktor yazarlar

İzmir Tabip Odası’nın desteği ile 16 yazar doktor tarafından hazırlanan “Doktordan Yeni Yazılmış- Bir Demet Öykü” isimli kitap, okuyucularıyla buluştu

Haber Giriş Tarihi: 11.06.2015 07:50
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Doktor yazarlar

HALİSA TOPRAK- İzmir Tabip Odası’nın desteği ile 16 yazar doktor tarafından hazırlanan “Doktordan Yeni Yazılmış- Bir Demet Öykü” isimli kitabın imza günü gerçekleşti. Tabip Odası’nda gerçekleşen etkinlikte konuşan İzmir Tabip Odası Başkanı Op.Dr. Suat Kaptaner, kitabı yazan ve emeği geçen doktorları tebrik ederek, “Bu kitap sadece bir yazın çalışması değil. Bu insanımıza bağlılığımızı, umudumuzu yaşatmak yönünde bir çaba. Yazar doktorlarımızın çalışması odanın yönetim kuruluna büyük moral veriyor. Bize güzel umutlar veren doktorlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

YENİ KİTAP MÜJDESİ

İmza gününde konuşan yazar doktorlar duygularını ifade ederek, yeni bir kitap hazırlığı içerisinde olduklarının da müjdesini verdi. İşte doktor yazarlar: “Bilgin Silan, Cansel Kulan, Cem Mermut, Ebru Yücesoy Bayar, Eray Aybar, Feyza Daldal, Filiz Gümeli, Gülşen Mermut, İrfan Eker, Mehmet Cengiz Tümer, Nilgün Anık, Özlen Turgul, Sibel Türk Yıldırım, Yusuf Çimen, Sacide Üstünsoy Çobanoğlu, Ziynet Yabas.”

 

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.