TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bu Gaziemirliler ’in zaferidir

Gaziemir Belediyesi, Sarnıç Piknik Alanı ile 1 milyon 500 bin lira harcamayla Sarnıç’ta yarattığı Mümin Gençoğlu Sosyal Tesisleri’nin ihalesini kazanarak tesisleri 29 yıllığına kiraladı. Tesislere sahip çıkan STK ve Sarnıç Piknik Alanı Koruma Platformu’na ve Gaziemirlilere teşekkür eden Başkan Şenol, “Bu halkın iradesinin zaferidir”  

Haber Giriş Tarihi: 04.02.2015 08:25
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Bu Gaziemirliler ’in zaferidir

İzmir'in gözde piknik alanı ile Gaziemir Belediyesi’nin 1 milyon 500 bin lira harcamayla Sarnıç’ta yarattığı Mümin Gençoğlu Sosyal Tesisleri’nin Ege Orman Bölge Müdürlüğü’nde yapılan ihalenin sonucu belli oldu. Gaziemir Belediyesi’nin talip olduğu kritik ihalede saat 10.00 itibariyle teklifler alınmaya başladı. 11 şirket dosya aldı. Bu şirketler arasında Akbıçak, Kata, Sarnıç Korupark ve belediye şirketi SAR-BEL A.Ş.’nin teklifleri uygun bulundu. Kapalı zarf usulü yapılan ihalede 4 şirket arasından SAR-BEL ile Sarnıç Korupark sona kaldı. Belediye şirketi SAR-BEL ile Sarnıç Korupark arasında gerçekleşen açık arttırma sonunda SAR-BEL yıllığı 85 bin liralık teklifle tesisleri 29 yıllığına kiraladı. 

 ‘VERMEMEYE KARARLIYDIK’

Sosyal medya üzerinden ‘Çek ellerini cennetimden!’ sloganıyla örgütlenen ve ihaleyi yakından takip ederek Ege Orman Bölge Müdürlüğü önünde eylem yapan Sarnıç Piknik Alanı Koruma Platformu, STK’lar, dernekler ve  sendika temsilcilerine ihale sonucu sevinçle açıklayan Başkan Şenol şunları söyledi: “Bu halkın iradesinin zaferdir. Sarnıç Piknik alanı ve Mümin Gençoğlu Sosyal Tesisleri sadece Gaziemirlilerin değil tüm İzmirlilerin yararlandığı bir alandı. 4 gündür uyku uyuyamıyorum. Ama inançlıydık. Kararlıydık burayı vermeyecektik. İhaleyi kaybetsek bile tesiste çadır kurup teslim etmeyecektik. Bu sadece Gaziemirlilerin değil tüm İzmirlilerin zaferidir. Sosyal medya üzerinden örgütlenerek bana destek olan Sarnıç Piknik Alanı Koruma Platformu’na, STK’lara, derneklere, sendika temsilcilerine ve hemşehrilerime teşekkür ediyorum. Tüm İzmir’e hayırlı olsun.”

‘HALİL BAŞKAN’IN DESTEKÇİSİYİM’

Gaziemir Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol’a destek vermek için ihaleyi yakından takip eden İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu “Halil Başkan’a destek için geldim. Herkes ihaleye katılabilir. Bunda bir sorun yok. Belediye şirketi de ihaleye katıldı. Burada üzerinde durulması gereken konu sürenin uzatılmamasıdır. Orman Bakanlığı, Orman Bölge Müdürlüğü nasıl devlet kurumuysa büyükşehir belediyesi de, Gaziemir Belediyesi de aynı şekilde devlet kurumudur.  Doğru olan bu yerlere belediyelerin sahip çıkmasıdır. Bu süreçte Halil Başkan’ın destekçisiyim” diye konuştu.  (HABER MERKEZİ)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.