TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Başdanışman Aksünger liste dışı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, bilişim ve teknolojiden sorumlu başdanışmanı CHP İzmir Milletvekili Erdal Aksünger'le de yollarını ayırdı

Haber Giriş Tarihi: 08.04.2015 07:20
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Başdanışman Aksünger liste dışı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, bilişim ve teknolojiden sorumlu başdanışmanı CHP İzmir Milletvekili Erdal Aksünger'le de yollarını ayırdı. TBMM Yolsuzlukları Soruşturma Komisyonu üyesi olan Aksünger tehdit, baskı ve stres altında çalıştığını, adaylık değerlendirilmesi yapılırken mücadele ve formasyon kriterlerinin ön plana alınacağını düşündüğünü söyledi. Aksünger, "O kadar çalıştım ki günleri unuttum, şimdi huzurla ve onurla evime dönüyorum" dedi.

Bilgisayar şirketi sahibi olan, 2011 genel seçimlerinde CHP 1'inci bölge 6'ncı sıradan

Meclis'e giren Erdal Aksünger, ön seçime girmeyip kontenjan adayı olmak istedi. Ancak Kılıçdaroğlu, bilişim ve teknolojiden sorumlu başdanışmanı da olan Aksünger'e yer vermedi.

Önseçime girse kazanacağını öne süren Aksünger, "Genel Merkez'deki görevlerden dolayı orada kaldım. Dosyalar üzerinde çalışmam grekiyordu. Ön seçime girseydim çok rahatlıkla çıkardım. Sorumluluğumun gereği bunu yaptım" diye konuştu.

“HUZURLA VE ONURLA EVİME DÖNÜYORUM”

Aksünger, aday belirleme kriterlerinde mücadele ve formasyonun ön palana alınacağını düşündüğünü belirterek şunları söyledi: "Adaylıkta denge nedir bilmem ama kriterin formasyon üzerinden, mücadele üzerinden değerlendirilmesi gerektiğine inayorum. Ancak böyle takdir edildi. Parti bizim. Biraz da aileme vakit ayıracağım. Dört yıldır bir gün bile işe gitmedim. Dört yılda çok az uykuyla çalıştım. Çok yoğun stres, baskı ve tehdit altında geçti. Bu bir sorumluluktu ve yerine getirdim. Günleri bile hatırlamıyordum. Hafta sonlarını unuttum. Şimdi huzurla ve onurla evime dönüyorum." (DHA/İZMİR)

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.