TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

“İktidar için hazırız”

Seçime az bir süre kala parti il ve ilçe örgütleriyle beraber çalışmalarına hız kesmeden devam eden Cumhuriyet Halk Partisi 2. Bölge milletvekili adayları, Menemen, Aliağa ve Bergama Ticaret Odaları’nı ziyaret etti

Haber Giriş Tarihi: 24.05.2015 09:24
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
“İktidar için hazırız”

Bölgenin sanayi, ticaret, turizm, eğitim, istihdam gibi sorunlarını dinleyen adaylar, sorunların çözümleri için çalışacaklarını ifade ederek üretime vurgu yaptı, ‘iktidar için hazırız’ mesajı verdi.İzmir 2. Bölge milletvekili adayı Seyrek eski Belediye Başkanı Nurgül Uçar, “Ülkede belki de ekonominin en çok konuşulduğu bir seçim süreci yaşıyoruz. Artık yeni şeyler söylemek lazımdı, biz söylüyoruz. Ön seçimden beri sokaklarda, meydanlarda, tarlalarda çalışıyoruz. İktidar için hazırız” dedi.

“BU YANLIŞI DÜZELTECEĞİZ”

İzmir 2.Bölge milletvekili adayı aynı zamanda Menemen Seyrek’in kurucu ve kapatıcı belediye başkanı Nurgül Uçar, büyükşehir yasasına karşı verdiği mücadelelere vurgu yaptı. Uçar, “Kurarken bize sorulan belediyemiz bir gecede bize sorulmadan kapatıldı. Biz orada yaşıyoruz, neye ihtiyacımız var neye yok bırak biz karar verelim. Biz bu yanlışı düzelteceğiz. Belde ve köylere yeniden tüzel kişiliklerini kazandıracağız” dedi.

‘ÜRETİM VARSA HAYAT VAR’

Oda başkanlarının aktardığı bölgedeki üretim ve istihdam sorunlarıyla ilgili olarak Uçar, “Ben bu partinin sosyal demokrat kadın belediye başkanıyım. Hiçbir şeyin olmadığı Seyrek’te 17 yıl içinde yolsuzluğu, yoksulluğu ve işsizliği bitirdik. Üreterek, çalışarak hep beraber başardık. Seyrek bizim herkese gösterebileceğimiz bir laboratuvar. Biz burada bunları yaptıysak Türkiye’de neler yaparız. Yaşanılır bir Türkiye için beraber üreteceğiz, çalışacağız. Üretim varsa hayat var” şeklinde konuştu. (HABER MERKEZİ)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.