TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

“İnşaat işçilerine erken emeklilik getirilmeli”

AK Parti İzmir 1. Bölge Milletvekili Adayı Necip Nasır, “İnşaat işçilerine erken emeklilik getirilmeli” açıklamasında bulundu

Haber Giriş Tarihi: 27.05.2015 07:52
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
“İnşaat işçilerine erken emeklilik getirilmeli”

AK Parti İzmir 1. Bölge Milletvekili Adayı Necip Nasır, inşaat işçiliğinin tehlikeli ve yıpratıcı bir meslek olduğunu belirterek, inşaat işçilerinin de erken emeklilik kapsamından yararlanmaları gerektiğini söyledi.

ÇALIŞMA ŞARTLARI ZOR

Sivas Yıldızeli Sarıyer Köyü Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ni ziyaret eden Necip Nasır’ı, dernek üyesi olan kalabalık bir inşaat işçisi gurubu karşıladı. Yapılan görüşmelerde maden işçileri gibi inşaatta çalışan usta, kalfa ve işçilerin de emeklilik yaşının düşürülmesi gerektiğini vurgulayan Necip Nasır, inşaat çalışanlarının ağır şartlarda çalıştığını ifade etti. Necip Nasır, emekleriyle alın teriyle çalışan sürekli bir işi olmayan yani kesintili çalışan inşaat çalışanlarının çalışma şartlarının çok zor olduğunu belirtti.

ERKEN EMEKLİLİK

Sağlık sektöründe radyoloji, emniyet, itfaiye, basın gibi yıpratıcı ve tehlikeli mesleklerde erken emeklilik olduğunu ifade eden Necip Nasır, inşaat işçiliğinin de bu mesleklerden daha yıpratıcı ve tehlikeli olduğunu söyledi. Nasır, milletvekili olduğu zaman, inşaat işçilerinin erken emekli olabilmeleri için elinden gelen her türlü çabayı göstereceğini sözlerine ekledi. (HABER MERKEZİ)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.