TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

KAMU-SEN’den İsrail'e protesto

İsrail’in Gazze’ye kara harekatı düzenlemesini protesto eden Türkiye Kamu-Sen üyeleri, İzmir’de eylem yaptı

Haber Giriş Tarihi: 23.07.2014 07:19
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
KAMU-SEN’den İsrail'e protesto

İsrail’in Gazze’ye kara harekatı düzenlemesini protesto eden Türkiye Kamu-Sen üyeleri, İzmir’de eylem yaptı 

İzmir Konak Meydanı’nda düzenlenen eyleme ellerinde Türk ve Filistin bayraklarıyla katılan sendika üyeleri adına açıklama yapan Türkiye Kamu-Sen İzmir İl Temsilcisi Ahmet Doğruyol, “Son derece tehlikeli ve acı bir süreçten geçiyoruz” dedi.

Doğu Türkistan’da, Myanmar’da, Afganistan’da, Kerkük ve Tuzhurmatu’da oluk oluk Müslüman kanı döküldüğünü söyleyen Doğruyol, şöyle konuştu: "Müslümanlara karşı bir sürek avı gerçekleştirilmektedir. Gazze’de ise İsrail, çocuk, kadın, genç, yaşlı, silahlı silahsız demeden yerleşim yerlerini bombalamakta, devlet terörü uygulamaktadır. Burada yalnızca masum insanlara değil, insanlığa kurşun sıkılmakta, insanlık katledilmektedir.”

“KINAMAKLA OLMAZ”

Gazze’de 500’den fazla ölü olduğunu söyleyen Doğruyol, sözlerine şöyle devam etti; “Müslümanlar çok acı çekmektedir. Bu düşmanın kuvvetli oluşundan değil Müslümanların birlik beraberlik içerisinde olamamasındandır. İslam dünyası tek yürek, tek ses olmadığı sürece, dünyanın her köşesinde Müslüman kanının akmaya devam edeceği bilinmelidir. Öyle 'Kahrolsun İsrail' demekle, kınamakla olmaz. İsrail malları ve İsrail'i destekleyen şirketlerin mallarını ülkemizde görmek istemiyoruz. Türkiye Kamu-Sen olarak bulunduğu bölgeye kan ve göz yaşından başka bir şey getirmeyen, insani değerleri ayaklar altına alan, uygulamalarıyla kanımızı donduran İsrail’i şiddet ve nefretle kınıyor ve ‘Zalimler için yaşasın cehennem’ diyoruz.” (İHA/İZMİR)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.