TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İZBAN, çocuklar gibi şen

İZBAN’in “Toplu Taşımayla Her Yer Yakın” etkinliğine katılıp Doğal Yaşam Parkı’nda fotoğraf çeken öğrenciler, ödüllerine neşeli bir törenle kavuştular

Haber Giriş Tarihi: 13.06.2015 08:33
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
İZBAN, çocuklar gibi şen

İZBAN’ın toplu taşımacılığı anlatmak, aktarma ve raylı sistemi tanıtmak amacıyla organize ettiği “Toplu Taşımayla Her Yer Yakın” etkinliğine katılan 8 okuldan 400’e yakın çocuk, son iki haftada Doğal Yaşam Parkı’nı ziyaret ettiler. Burada, İZBAN’ın dağıttığı tabletlerle hayvanların fotoğraflarını çeken, yaşları 6 ile 10 arasında değişen minik öğrenciler, ölümsüzleştirdikleri karelerle etkinlik çerçevesinde düzenlenen fotoğraf yarışmasına katıldılar.

Çocuklardan gelen 7 binin üzerindeki fotoğrafı değerlendiren İZBAN, sonunda ilk 4 dereceye giren eserleri belirledi. Leman Alptekin İlkokulu’ndan öğretmen Aysun Kayaerol’un yönetiminde Kahramanlar Grubu’nu oluşturan Sude Kaygısız, Kadir Cankoç, İbrahim Cankurt ve Sıla Pehlivan’ın çektiği fotoğraf, yarışmada birinciliği elde etti. Mevlana İlkokulu Çakallar Grubu ikinci, Mustafa Öğütveren İlkokulu Güzeller Grubu üçüncü, Şemikler İlkokulu Yıldızlar Grubu ise dördüncü oldu.

Dereceye giren öğrenciler ve öğretmenleri, önceki gün İZBAN’ın Çiğli’deki ana merkezinde bir araya geldiler. İZBAN Genel Müdür Yardımcısı Sönmez Alev’in de yer aldığı ödül töreninde hem dereceler açıklandı, hem de öğrencilere ödülleri dağıtıldı. İZBAN yetkilileri, çocuklarla birlikte günün anısına pasta keserken, fotoğrafları çerçeveletip okullara hediye etti. (HABER MERKEZİ)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.