TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

“KARMA KARIŞIK”

Avukat Metin Melih Aksoy ve Şeniz Akçay, eserlerini düzenledikleri sergi ile sanatseverler ile buluşturdu

Haber Giriş Tarihi: 30.10.2014 08:31
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
“KARMA KARIŞIK”

MEHMET ŞERİF TOPRAK

27 Ekim 2014 tarihinde İzmir Ticaret Odası Sergi Salonu’nda fotoğraf meraklıları ile buluşan “Karma Karışık” isimli sergi davetlilerin yoğun ilgisini gördü. Avukat Metin Melih Aksoy ve Şeniz Akçay’ın ortak sergisi 31 Ekim’e kadar 08.00-17.30 saatleri arasında ziyaretçilere açık. 

Özellikle karakalem resim yaptığını belirten Avukat Metin Melih Aksoy, fotoğraf merakının çok eskiye dayalı olduğunu belirterek, “ Bu işi daha iyi nasıl yaparım deyince, gezerek, görerek gördüklerimi de tespit ederek bir şeyler yapmaya çalıştım. Daha sonra birikimlerimi sergileme ihtiyacı doğdu. Bu sergide bunun sonucunda ortaya çıktı. Bu benim 4. sergim. Çalışmalarımda genellikle yaşlı insanların portrelerini yapıyorum. Daha sonra karakalem ve doğa manzaraları ile gün batımı çalışmalarım arasında yer alıyor” dedi.

 3 yıl önce özel sektörden emekli olduktan sonra fotoğrafçılığa merak saran Şeniz Akçay ise, bu uğraşla 3 sene önce Gaziemir Belediyesi’nin kursuyla tanıştığını belirterek, “3 senenin birikiminden sonra, Metin Aksoy’un verdiği cesaretle ilk sergimi gerçekleştirdim. Çalıştığım, çektiğim her daldan her şeyden ruh halimi yansıtan ‘karmakarışık’ bir sergi açtım. Her şeyden biraz vardır bende. Genellikle manzara ve detay çalışıyorum. Portre pek sevmiyorum, insanları rahatsız etmek istemiyorum, doğallığı seviyorum” şeklinde konuştu. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.