TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

‘Hukuk Hastanesi’ açıldı

İzmir’in genç avukatlarından Şehmus Bedir ve arkadaşları ‘Hukuk Hastanesi’ olarak tanımladıkları ‘Bedir Hukuk Bürosu’nu açtı. Alsancak’ta açılan büronun açılışına çok sayıda hukukçu ve siyasetçi ile Mardinli işadamları katıldı

Haber Giriş Tarihi: 19.05.2014 07:03
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
‘Hukuk Hastanesi’ açıldı

HAMZA GÜL

İzmir’in genç ve çalışkan avukatlarından Şehmus Bedir, kendi gibi genç ve deneyimli üç arkadaşı ile yeni hukuk bürosuna taşındı. Alsancak, Talat Paşa Bulvarı üzerinde açılışı yapılan hukuk bürosu bir çok renkli simayı bir araya getirdi. İzmir ünlü ceza avukatlarından Mehmet Sürücü ile birlikte çalışan Şehmus Bedir, genç arkadaşları ile bir araya gelerek ‘Hukuk Hastanesi’ olarak tanımladıkları hukuk bürosunu açtı. Açılışa gelen konuklarla bir bir ilgilenen genç avukat Şehmus Bedir, hedeflerinin İzmir’i hukuğun her alanında hizmet veren bir merkeze kavuşturmak olduğuna dikkat çekerek, “Amacımız vatandaşın ve kurumların hukuksal her konuda başvuracağı  bir merkez oluşturmaktı. Bu anlamda daha gerek öğrenciliğim, gerekse staj ve mesleğe ilk başladığım dönemlerde edindiğim bilgi ve tecrübeleri yine birlikte hareket ettiğimiz arkadaşlarla paylaştım. Bu anlamda bu üstünde durduğumuz her konuda hukuksal sorunun çözüm merkezi olma yolundaki ilk adımımızı bu büromuz ile atmış bulunuyoruz. Bu güne kadar birlikte çalıştığım Ağabeyim değerli insan avukat Mehmet Sürücü’den çok şey öğrendim. Yine her koşulda öğrenmeye de devam edeceğim. Bedir Hukuk Bürosu’nda icradan, cezaya, iş hukukundan, kamu davaların kadar bir çok konuda uzman avukat arkadaşımızla birlikte çalışacağız. Kısacası herhangi hukuksal bir sorunu olan vatandaşımız veya kurumlar rahatlıkla bize başvurabilecekler” dedi.

HUKUK VE SİYASET

Bedir hukuk Bürosu’nun açılışına katılan iş, siyaset ve hukuk camiasının renkli simaları bir araya gelerek hasret giderdi. Açılışa katılan Gazeteci ve Siyasetçi Salih Erkek, Şehmus Bedir’in bir çok konuda yeniliğe açık başarılı bir avukat olduğunu belirterek, “Şehmus kardeşimiz genç yaşına rağmen bir çok deneyime sahip olan ender bir hukukçu olduğunu her alanda gösterdi. Bizde bu yönü ile bu açılışın hukuk alanında bir yenilik olduğunu ve büyük bir ihtiyacı gidereceğine inanıyorum” şeklinde konuştu. CHP Karşıyaka İlçesi eski Başkanı Adnan Alabay, Türkiye’de hukukun sıkıntı bir dönemden geçtiğine dikkat çekerek, “Ülkemiz son dönemde bir hukuk evrimi geçiriyor. Bu anlamda bir çok sıkıntı ve yanlışlar bir arada yaşandı ve yaşanıyor. Ancak bu ülkede herkesin şunu bilmesi ve inanması gerekiyor, bugün iş başında olanlar veya muhalefettekiler, ‘Hukuk bir gün herkese lazım olacaktır’ herkesin önce buna inanması gerekiyor. Hukukun olmadığı  toplumların yaşadıkları ortada. Bizde birçok sıkıntı yaşanmış olabilir ama hukuk er veya geç doğruyu ortaya çıkartıyor” şeklinde konuştu.

VAKIF VE DERNEKLER

Bedir Hukuk Bürosu’nun açılışına bir çok sivil toplum kuruluşu temsilcisi de katıldı. İzmir Mardin Dernekleri Federasyonu ve Mardinliler Vakfı başkanlar ve yöneticileri de açılışa katıldı. Mardinliler Vakfı Yönetim kurulu Başkanı Rasim Kahraman, burada yaptığı açıklamada, “Genç ve başarılı kardeşimiz Şehmus Bedir, hukuk alanında gelecek vat eden başarılı bir kişi. Bu anlamda kendi gibi genç ve deneyimli arkadaşları ile açtığı bu hukuk bürosunda başarılı çalışmalar yapacağına inancım tamdır” dedi.

Bedir hukuk Bürosunun açılışı İzmir’de yaşayan Mardinliler ile bir çok eski dostu da bir araya getirdi. Açılışa, Otokent Başkanı Yılmaz Akın, Diş Hekimi Aykut Karaca, Adnan Alabay ve oğlu Murat Alabay, Eyüp Turşak, Rasim Kahraman, M. Şakin Irmak, Celal Arıkan, Salih Erkek ve Avukat Mehmet Sürücü ile bir çok ziyaretçi katıldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.