TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

MHP’li Koç’a yoğun ilgi

Seçim bölgesinde seçime sayılı günler kala ziyaretlerine devam eden Murat Koç, Ardahan Posof İlçesi Kültür Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği’nin Buca Cennet Vadisi Piknik alanında gerçekleşen etkinliğine katıldı

Haber Giriş Tarihi: 01.06.2015 07:11
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
MHP’li Koç’a yoğun ilgi

Cennet Vadisi’nde Ardahanlılarla buluşan Koç, tek tek seçmeni ile kucaklaştı. Sorunlarını dinledi. MHP İktidarının Türkiye’nin son yıllarda içine sürüklendiği karanlıktan kurtulması için tek çare olduğunu vurguladı.

Her alanda olduğu gibi siyasette de sevgisizliğin hüküm sürdüğünü özellikle ifade eden Koç, “MHP’nin gücü sevdasıdır. Milletine duyduğu sonsuz sevgi Türk Milliyetçilerini güçlü kılıyor. Bu sevgi Türkiye’ye yayılırsa büyük bir zenginlik olur” dedi.

Uzun yıllardır siyasetin, ekonominin ve sosyal hayatın içinde bu sevgisizliği gördüğünü ifade eden Koç, “Hizmet etmek sevgiyle alakalı bir durumdur. Kişi ancak sevdiklerine hizmet etmeye çalışır. Hizmet esnasındaki sevgi karşılıksızdır. Karşılık Allah’tan beklenir. Biz Türk Milliyetçileri o yüzden yıkılmaz bir kaleyiz. Gücümüz sevdamızdır” şeklinde konuştu.

Seçim çalışmaları sırasında özellikle halkın en çok şikayet ettiği konuların başında gelen, milletvekillerimizi sadece seçim çalışmaları esnasında yanımızda, karşımızda görüyoruz eleştirilerini dile getiren Koç, “Takdir edip bizi meclise gönderdiğinizde söz veriyorum milletvekilliği sistemini değiştireceğim. Ankara’ya parmak kaldırmaya değil İzmir’imizi ayağa kaldırmaya gidiyorum. Ben buraya oyunuzu değil gönlünüzü almaya geldim. Beni bir kardeşiniz, ağabeyiniz olarak görmeniz bana yeter, dualarınızı bizden esirgemeyin” sözleriyle vatandaşların kalbini fethetti. (HABER MERKEZİ)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.